Στο Star και επίσημα θα είναι η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι αναλαμβάνει πλέον τη σκυτάλη της εκπομπής  Breakfast@Star από τους Γιώργο Καρτελιά  και Ελίνα Παπίλα που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν στο κανάλι της Κηφισιάς.

Μπορει να ήρθαν με δύναμη, φόρα και γεμάτοι όρεξη για δουλειά από τη Χαλκίδα, όμωs έφυγαν από το κανάλι τηs Κηφισιάς με την ίδια… ταχύτητα. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργοs Καρτελιάs, ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την πρωινή ζώνη του STAR.

Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι με μία νέα αισιόδοξη ματιά θα μας προσφέρουν πρωινό κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του Star. Ωστόσο, οι παρουσιαστέs μπορεί να έχουν βρεθεί, όμωs λέγεται ότι η παραγωγή έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει την ομάδα που θα τους πλαισιώσει. Και αυτό γιατί απολύθηκαν όοοοολοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πέρσι στο πάνελ του « Breakfast» και φέτος σε όσουs κάνουν πρόταση, αρνούνται σθεναρά. Μόνο το όνομα τηs Μαίρηs Αργυριάδου «παίζει» μέχρι αυτή τη στιγμή. Τέλος, λέγεται πως το ύφοs τηs φετινήs πρωινής εκπομπήs του STAR Θα θυμίζει έντονα το «FM Live» που απολαμβάναμε πριν λίγα χρόνια στο ίδιο κανάλι, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου.

 

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει @starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας. Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο @Breakfast@star».

«Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου, θέλω να συνεχίσω. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις. Δεν ξέρω αν θέλει κάποιος να με «χωρίσει» με τον Γιώργο Καρτελιά, δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ πρώτα πρώτα. Το κανάλι ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας», είχε δηλώσει η Ελίνα Παπίλα.