Μετά από εφτά χρόνια… φαγούρας η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Star και ήδη οι προτάσεις για συνεργασία, πέφτουν βροχή!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που ήδη έχει πέσει στο τραπέζι δύο καναλιών όπως αποκάλυψε σήμερα (21/4) στην εκπομπή Πρωινό μας η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως είπε η κ. Γραμμέλη, το όνομα της πρώην παρουσιάστριας προτάθηκε σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ΑΝΤ1 και το MEGA. Χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερο σχέδιο ή κάποιο project από τους σταθμούς, το πρώην μοντέλο τους ενδιαφέρει σαν πρόσωπο.

Λόγω του γεγονότος ότι κανείς δεν περίμενε να αποχωρήσει από το κανάλι στο οποίος εργαζόταν και το οποίο της είχε εμπιστευθεί επιτυχημένα projects, δεν υπήρχε κάποιο έτοιμο format στο οποίο η Βίκυ θα μπορούσε να «κουμπώσει».

Το ενδιαφέρον διατηρείται ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποιο project που υπάρχει στη διεθνή αγορά θα μπορούσε να ταιριάξει. Θα είναι σίγουρα καθημερινό και όχι σε prime time μίας και η ζώνη του καναλιού είναι ήδη γεμάτη.

Στις αρχές Απριλίου η παρουσιάστρια είχε πει σε δηλώσεις της: «Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το STAR για του χρόνου, θα δούμε. Η διάθεση μου είναι η καλύτερη. Το συμβόλαιο μου λήγει 30 Ιουνίου, έχουμε ακόμα. Το “Shopping star” το έκανα μόνο του για δυο χρόνια πριν ξεκινήσω τα άλλα, δεν είναι κακό να γίνει μια ανάπαυλα. Από όσο ξέρω το GNTM θα παγώσει φέτος. Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ωστόσο τίποτα δεν πήγε όπως κάποιοι ίσως είχαν σχεδιάσει και έτσι η πανέμορφη παρουσιάστρια θα βρεθεί σε νέο πόστο. Μένει να δούμε σε ποιο.

Βίκυ Καγιά: Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη