Οριστικοποιείται το βασικό πλάνο του Star για το πρόγραμμα της νέας σεζόν τόσο στην prime time όσο και στο off-peak.

Μετά το «πράσινο φως» στη «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, οριστική είναι πλέον η απόφαση να μην επιστρέψει το «GNTM» ούτε την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, έπειτα από ένα διάστημα έντονου προβληματισμού, η διοίκηση του Star κατέληξε ότι το μπάτζετ δεν επαρκεί για να γίνουν και η «Φάρμα» και το «GNTM», έδωσε προτεραιότητα στο αγροτικό ριάλιτι, που θα αποτελέσει το βασικό «όπλο» της prime time, και έτσι οριστικοποιήθηκε ότι το ριάλιτι μόδας μένει εκτός και δεν θα επιστρέψει στο νέο πρόγραμμα.

Η «Φάρμα» θα καλύψει τέσσερις ημέρες της prime time, ενώ στόχος του Star είναι αμέσως μετά το αγροτι ικό ριάλιτι να ακολουθήσει άλλο ελληνικό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι να καταλάβει το slot γύρω στις 23:00 το «First dates».

Το ριάλιτι dating, με παρουσιάστρια τη Ζενεβιέβ Μαζαρή, παίρνει το «πράσινο φως» για τη σεζόν 2014-2025, ενώ βρίσκεται ήδη εδώ και καιρό σε γυρίσματα για μεγάλο αριθμό επεισοδίων, που θα αξιοποιηθούν στη φετινή αλλά και στην επόμενη σεζόν.

Η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων του «First dates» αναμένεται μέσα στον Μάιο, καθώς το «MasterChef», όσο πλησιάζει προς τον τελικό, θα «αραιώσει» σε ημέρες με τάδοσης, ενώ θα συνεχίσει την προσεχή σεζόν στο slot μετά τη «Φάρμα».

Τη ζώνη αυτή κάλυπτε πέρυσι το «Fame story», το οποίο δεν θα επιστρέψει για δεύτερο κύκλο. Στα «όπλα» του Star για την προσεχή σεζόν περιλαμβάνεται και το νέο τηλεπαιχνίδι «The 1% club», για το οποίο το κανάλι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για την ώρα, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση για το πότε θα βγει στον αέρα το νέο τηλεπαιχνίδι, ενώ δεν είναι δεδομένο ότι θα το δούμε από την έναρξη της σεζόν τον Οκτώβριο.

Και ενώ το «GTNM» μένει εκτός κλείνοντας τα σενάρια για αξιοποίηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην prime time, το «Shopping star οδεύει σε ανανέωση για νέο κύκλο επεισοδίων. Πηγές από το κανάλι κάνουν λόγο για ανοδική τάση του ριάλιτι μόδας στα ποσοστά τηλεθέασης τους τελευταίους μήνες, δηλώνουν ικανοποιημένοι με την παρουσία της Η. Παπαγεωργίου, ενώ για την προσεχή σεζόν σχεδιάζουν αλλαγές που θα ανανεώσουν το project.

Σταθερά δυνατή παρουσία στο πρόγραμμα έχουν το «Cash or trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, που παίρνουν το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Η παραλία: Και αν ο Δημητρός δεν έκανε τους φόνους τι γίνεται

Famagusta: Τέλος Τεύκρος και Δάφνη