Η Παραλία της ΕΡΤ φέρνει νέες συναρπαστικές εξελίξεις με τον Δημητρό να συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο για τι δολοφονίες. Είναι όμως πράγματι αυτός ο δολοφόνος;

Ο Νίκος Καραγιώργης υποδύεται τον νωματάρχη Παντελή Αρβανιτάκη στη σειρά, έναν άνθρωπο που δε φοβάται να έρθει αντιμέτωπος με άτομα της εξουσίας όταν θεωρεί ότι έχει δίκιο. Με τον Καραχάλιο να έχει επιστρέψει ο Παντελής βρίσκεται δίπλα του για να βγάλουν άκρη στην υπόθεση με τις δολοφονίες. Ο Νίκος Καραγιώργης είχε πολλά να πει για το ρόλο του στο περιοδικό TV-24.

Ο Παντελής λυπήθηκε τον Δημητρό στη σύλληψή του καθώς γνωρίζει τον ιδιαίτερο ψυχισμό του. Μπορεί η σύλληψη να τον έκανε σχεδόν ήρωα αλλά θα προτιμούσε η υπόθεση να έχει πάρει άλλη τροπή. Όμως από τη στιγμή που είχε στα χέρια του τα στοιχεία ήταν αναγκασμένος να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Η πιθανότητα πάντως ο Δημητρός να μην είναι πράγματι ο δολοφόνος υπάρχει. Ο ηθοποιός πιστεύει ωστόσο ότι αν αποδειχτεί αυτό δε σημαίνει πως ο Παντελής έκανε λάθος τη δουλειά του.

Όλες οι ειδήσεις

Σαν ψέμα: Η υπόθεση από τη νέα σειρά του OPEN

Η γη της ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης γίνονται το ζευγάρι που θέλαμε

MasterChef: Το Twitter «βούλιαξε» για το… νέο Μπόμπενα!