Με γρήγορους ρυθμούς ετοιμάζεται το νέο προγραμμα του STAR και τα πουλέν του σταθμού εχουν ήδη ανανεώσει τη συνεργασία τους με το κανάλι και… πιάνουν δουλειά. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, από τα πιο αγαπημένα η παιδιά στην Κηφισιά, ολοκλήρωσερωσε τα γυρίσματα του «Asia Express», τό οποίο εμείς Θα δούμε από το φθινόπωρο, και ξεκίνησε αμέσως γυρίσματα για την 9η σεζόν του «Τροχού Της τύχης».

Στην 7η σεζόν του μπαίνει και το τηλεπαιχνίδι μόδας «Shopping star», με τη Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει ξανά δράση, παράλληλα με την επιστροφή της στο «GNTM». Αν και ακόμα δεν είναι επίσημο,  εκτιμάται ότι το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν θα πάρουν επίσης το τηλεπαιχνίδι «100» με τον Λάμπρο Φισφή, αλλά και το «Cash or trash» με τη Δέσποινα Μοιραράκη αφού αμφότερα σημειώνουν ικανοποιητικές τηλεθεάσεις. Ακάθεκτη θα συνεχίσει και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της, ενω η διοίκηση του σταθμού μελετά ένα ακόμα παιχνίδι που προορίζεται για πρεμιέρα στις αρχές της Χρονιάς.

Star: «Κλειδωμένοι» ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Γιώργος Μαυρίδης

 

«Κλειδωμένοι» στο STAR έως τον Ιανουάριο του 2023 είναι ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που επέστρεψαν πρόσφατα από τα γυρίσματα του Asia Express. Για τους δύο παρουσιαστές και παίκτες στο νέο ριάλιτι περιπέτειας στο Star κυκλοφορεί η φήμη ότι θα ενταχθούν στην πρωινή ζώνη του σταθμού της Κηφισιάς τη νέα σεζόν.

Για την ώρα δεν έχει γίνει σχετική προσέγγιση στον Γιώργο Μαυρίδη, ενώ ο Κ. Βασάλος πέρασε από δοκιμαστικό για να είναι μέλος της ομάδας του νέου πρωινού. Το δεδομένο είναι ότι όσο διαρκεί η μετάδοση του Asia Express τόσο ο Γ. Μαυρίδης όσο και ο Κ. Βασάλος δεν μπορούν να αναλάβουν άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα σε «απέναντι» κανάλι.