Για τον γάμο του Κασσελάκη και την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού συνεχίζουν να ασχολούνται η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως δεν ισχύει το ρεπορτάζ της και εκείνη να επιμένει πως πρέπει εκείνος να ελέγξει τις πηγές του.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια του Happy Day στον ALPHA, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποδέχτηκε την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη να τραγουδήσει στον γάμο του το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας πληροφορήθηκε την δήλωση της Σταματίνας στον αέρα από την Φωτεινή Πετρογιάννη και απάντησε.

«Αυτό το ρεπορτάζ -συγγνώμη που θα δυσαρεστήσω τους συναδέλφους εκεί- δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια πρόταση στον Αργυρό, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση, το λέω ξεκάθαρα, να τραγουδήσει ο Αργυρός στο γάμο του Κασσελάκη. Δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα κανένας τραγουδιστής. Απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου δεν υπάρχει μεγάλο όνομα.

Η Σταματίνα όμως επανήλθε σήμερα (21/5) και είπε:

«Θέλω να πω, επειδή διέψευσε ο Γιώργος Λιάγκας ένα ρεπορτάζ που είπα εγώ, σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ. Είπα εγώ ότι έχω μια πληροφορία ότι θα τραγουδήσει στο γάμο τους. Εγώ επιμένω στο ρεπορτάζ μου, αλλά σε ποια λογική; Δεν είπα ότι έχουν κλείσει συμβόλαιο, ότι θα κοπεί τιμολόγιο και ότι είναι μια συνεργασία και ότι έχει αναλάβει τη διασκέδαση».

«Είπα ότι σε φιλικό επίπεδο, και το γνωρίζω από πάρα πολύ καλή πηγή, Γιώργο μου, που την εμπιστεύομαι, οπότε κι εσύ να διασταυρώσεις το δικό σου ρεπορτάζ… Ότι είναι ένας καλεσμένος που θα αναλάβει μεταξύ άλλων και τη διασκέδαση. Τώρα, θα πει ένα, δύο, πέντε κομμάτια, δεν το ξέρω. Ο Γιώργος μπορεί να ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα είναι μια μορφή συνεργασίας. Εγώ δεν είπα για συνεργασία, είπα ότι είναι ένας από τους καλλιτέχνες που ως προσκεκλημένος θα αναλάβει και τη διασκέδαση».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 21/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Viral αγρότης συμβουλεύει: Έτσι διαλέγουμε σωστά το καρπούζι (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εφιάλτες του Χρήστου έγιναν πραγματικότητα-Ο Στασινόπουλος σε ανάγκη