Οριστικό τέλος σε σχέση τεσσάρων χρόνων έχει βάλει το τελευταίο έτος γνωστή πρωταγωνίστρια της σειράς «Η γη της ελιάς» με την ίδια να δηλώνει πλέον ελεύθερη και ωραία.

Στο Mediatime μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε για τα όσα γίνονται στη σειρά στα επόμενα επεισόδια, όμως η ενημέρωση συνεχίζεται και για όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Την ώρα λοιπόν που στη σειρά του Mega η Ευτυχία είναι όλο και πιο κοντά στο να ξεκινήσει τη σχέση της με τον Κουράκο, στην πραγματική ζωή η Ιφιγένεια Πιερίδου η οποία υποδύεται την Ευτυχία προέρχεται από έναν μεγάλο χωρισμό.

Η Κύπρια ηθοποιός είχε σχέση για 4 χρόνια με τον επίσης Κύπριο γνωστό project manager εταιρείας, Διονύση Κωνσταντίνου. Το όμορφο ζευγάρι μοιραζόταν μάλιστα συχνά κοινές τους στιγμές στα social media και έδειχνε ευτυχισμένο. Οι δυο τους μάλιστα συγκατοικούσαν και όλα έδειχναν έτοιμα για την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη RealNews, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή. Πολλοί θεωρούν ότι οι διαφορετικές δουλειές τους έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό. Τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν όταν η Ιφιγένεια Πιερίδου ασχολήθηκε πιο εντατικά με την υποκριτική καθώς πριν πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Τατουάζ» δίδασκε χορό και ασχολούνταν με το μόντελινγκ.

Πλέον μετά το χωρισμό της η ίδια έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της ενώ τη βλέπουμε να κάνει συχνά πυκνά ταξίδια με φίλους και συναδέλφους όπως αυτό στα Κανάρια Νησιά.

https://youtu.be/nkSWpkWop_4

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Ναταλία Γερμανού: Γι’ αυτό υπερασπίστηκα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μουντιάλ 2022: Η αφάνα και τα 10 τσουρούκια του Κατάρ – Το γκολ που ακυρώθηκε – Τα παράδοξα Σπυρόπουλο, Γιαννακόπουλου στη μετάδοση