Χλωμό διαγράφεται το μέλλον στο ΣΚΑΪ για τη Σοφία Χατζηπαντελή, γνωστού μοντέλου και κριτής στο My Style Rocks μιας και τέτοιες συμπεριφορές δε φαίνεται πλέον να περνάνε όχι μόνο στο εν λόγω κανάλι αλλά και στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Βλέπετε, κάποτε, μέχρι και το πολύ πρόσφατο παρελθόν, υπήρχε η συμπεριφορά ντίβας. Άσχημες συμπεριφορές παρουσιαστών, ύφος τουλάχιστον χιλίων καρνιδαλίων και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει και καμία προσωπικότητα προσωπικότητα από πίσω!

Ωστόσο, όπως φαίνεται, εκεί στην όχι και τόσο μακρινή Αγγλία που βρίσκεται η Σοφία, τους έχει μείνει το Μπάκιγχαμ με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι είναι οι ίδιες οι Αυτού… εξοχότητες!

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day του ALPHA η Χατζηπαντελή συνηθίζει να… προβληματίζει τις συνεργασίες της.
«Προβληματική ήταν επίσης και η συνεργασία του STAR με την Χατζηπαντέλη γι’ αυτό και ξεκίνησε και μετά την χάσαμε. Πληροφορίες λένε ότι είχαν αναστενάξει τα μακιγιάζ, έμπαινε η Χατζηπαντέλη μέσα τα πέταγε όλα κάτω. Έβρισκε αφορμές και δημιουργούσε ιστορίες. Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ. Πέρα από το γεγονός ότι για να τα πει πρέπει να τα γράψει ή να τα διαβάσει, αυτά που μπορεί να διαβάσει, πέρα από την άσχημη κι έντονη συμπεριφορά που έχει πολλές φορές bakcstage, δεν είναι αυτό που περίμεναν οπότε φαίνεται πως γίνονται συζητήσεις κι επικοινωνία και με άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να την αντικαταστήσουν, πολύ δυνατά ονόματα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

 

Σοφία Χατζηπαντελή: Χλωμό το μέλλον της!