Τι και αν έχουν περάσει πλέον 17 χρόνια; Η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλείται ακόμα από πολλούς Ντάλια από τον ρόλο της στο Παρά Πέντε και ετοιμάζεται για μια δυναμική τηλεοπτική παρουσία φέτος.

Η δημοφιλής ηθοποιός πέρα από το «Celebrity Game Night» του MEGA, το οποίο επιστρέφει με δυνατούς καλεσμένους και κεφάτη διάθεση, θα εμφανιστεί με κεντρικό ρόλο και στο Star.

Πρόκειται για την μεγάλη επιστροφή της στη μυθοπλασία επτά χρονιά μετά την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, μια σειρά της οποίας τα γυρίσματα σταμάτησαν τόσο άδοξα λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Αυτή τη φορά, θα την απολαμβάνουμε στην νέα αστυνομική σειρά με κωμικά στοιχεία, ενώ συμπρωταγωνιστής της θα είναι ο Νίκος Κουρής.

Πρόκειται για τη γαλλική «HIP» (High Intellectual Potential), όπου μια καθαρίστρια (η Σμαράγδα Καρύδη), η οποία έχει πολύ υψηλό IQ αλλά δύσκολο χαρακτήρα, βρίσκεται μέσα από παράδοξες συνθήκες να βοηθά την Αστυνομία να λύσει πολύκροτες υποθέσεις και συνεργάζεται στενά με τον αστυνομικό (Νίκο Κουρή), με τον οποίο στην πορεία ερωτεύονται.

Τη διασκευή του σεναρίου ανέλαβε η Βίκυ Αλεξοπούλου, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Όσο για την παραγωγή, η σειρά θα φέρει τη σφραγίδα της Barking Well Media, που μπαίνει πλέον ενεργά στον χώρο της μυθοπλασίας, ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν στα μέσα Οκτωβρίου.
Όλες οι ειδήσεις

Οι Ψίθυροι Καρδιάς βάζουν φωτιά στην ΕΡΤ με Γκλέτσο – Παπαχαραλάμπους

ΣτΟργή: Άνθρωποι που πονούν και ιστορίες με οργή στην πρεμιέρα την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου

Άγχος ο Πασχαλάκης, νεύρα στην ΑΕΚ, ανέτοιμος ο Μαρσέλο