Το «Μαύρο Ρόδο», που προβάλλεται στο Mega Channel αυτή την τηλεοπτική σεζόν είναι από τις σειρές που έχουν ξεχωρίσει, με μεγάλο μέρος των τηλεθεατών να περιμένει με αγωνία κάθε επεισόδιο για να μάθει τις εξελίξεις.

Συνεπώς οι «αποκαλύψεις» που κάνει ο εκ των πρωταγωνιστών του σήριαλ Νίκος Κουκάς στη συνέντευξή του στο περιοδικό «OK» και τον Γιώργο Πράσινο είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες.

Ο 26χρονος ηθοποιός που κάνει φέτος το τηλεοπτικό του ντεμπούτο μέσα από το «Μαύρο Ρόδο» αναφέρεται στον ρόλο του «Γεράσιμου» και δίνει «spoiler».

Μεταξύ άλλων ο Κουκάς ρωτήθηκε για το αν έχει κοινά στοιχεία ο χαρακτήρας του με τον «Γεράσιμο» για να απαντήσει: Πάντα όταν προσεγγίζεις έναν ρόλο το κάνεις μέσα από σένα. Κοινά στοιχεία μεταξύ μας δεν υπάρχουν πολλά. Το μόνο που θα μπορούσα να βρω είναι πως είναι ιδιαίτερα δοτικός και νομίζω πως κι εγώ είμαι έτσι άνθρωπος.

Σε άλλη ερώτηση η νεαρός ηθοποιός απαντά στο «Ο Γεράσιμος είναι κρυφά ερωτευμένος με την Ελισάβετ. Θα της εξομολογηθεί τα συναισθήματά του;» για να πει: «Δεν θα το κάνει άμεσα. Είναι χειριστικός και βρίσκει διάφορους τρόπους να επικοινωνεί τα “θέλω του”, αλλά δεν το κάνει ευθέως. Στη ζωή του Γεράσιμου έχει συμβεί ένα τραυματικό συμβάν στη παιδική ηλικία κι αυτό είναι που τον έχει κάνει να συμπεριφέρεται με έναν πιο εμμονικό τρόπο στην Ελισάβετ».