Το «φύγε εσύ-έλα εσύ» γίνεται στις εκπομπές του ΣΚΑΪ, καθώς βρίσκονται σε φάση επαναστελέχωσης ενόψεις της νέας σεζόν.

Στην πρώτη γραμμή η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στην οποία αναμένεται ολική ανανέωση μετά τη μετακίνηση στη ζώνη 12:00 με 14:00. Εκτός από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα που φέρεται να έχει κλείσει και με τη Νάνσυ Παραδεισιανού που είναι κοντά, στο κάδρο μπαίνει και ένα πρόσωπο έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Μουρατίδη για να έχει καθημερινή παρουσία δίπλα στη Φαίη Σκορδά. Στόχος είναι ο μουσικός παραγωγός να προσδώσει το στοιχείο της αιρετικής και αιχμηρής άποψης στην εκπομπή.

Την ίδια στιγμή, αναμένονται και άλλες μετακινήσεις, που μετατρέπουν τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ σε συγκοινωνούντα δοχεία.

Πρόταση-έκπληξη έκαναν στην Ελεάννα Τρυφίδου οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, οι οποίοι θέλουν να τη δουν μπροστά από τις κάμερες.

Το κανάλι της Φαλήρου πρότεινε στη σημερινή αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά να μετακινηθεί στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήουμε το Σαββατοκύριακο και να πάρει θέση δίπλα στην παρουσιάστρια στο πάνελ του «Γεια σου». Ακόμα δεν έχει δοθεί οριστική απάντηση.

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος η συνεργασία με Κοκλώνη – Εκεί πάει η Αλιμπέρτη;

Αυξήσεις μισθών – Δημόσιο: Πότε θα γίνουν – Ποιοι τις δικαιούνται

My Style Rocks: Τέλος πασίγνωστος κριτής από την εκπομπή;