Μάλλον… ανάποδα ξεκίνησε η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ με τίτλο «Γεια σου». Το καλώς ορίσατε προφανώς και αντικαταστάθηκε πραγματικά από τον τίτλο της εκπομπής η οποία φαίνεται να αποχαιρετά το ένα στέλεχος μετά το άλλο.

Και επειδή η ιστορία έχει διδάξει ότι ο καπετάνιος φεύγει τελευταίος από το καράβι που βουλιάζει, αποφασίστηκε είτε από τον σταθμό είτε από κατ΄ ιδίαν πρωτοβουλία, να απομακρυνθούν μέλη του πάνελ, που εμάς για να είμαστε και ειλικρινείς και αν μετρά η γνώμη μας, μάς ήταν ιδιαίτερα συμπαθή.

Έτσι μετά την κούκλα Νεφέλη Μεγκ που αποχώρησε από την εκπομπή και το ανακοίνωσε μέσω Instagram, ξεκαθαρίζοντας ότι έγινε «οικειοθελώς», αποχώρησε και ο Θέμης Καίσαρης, φανταζόμαστε με τον ίδιο τρόπο.

Βέβαια, ποτέ δεν θα μάθουμε αν η εκπομπή έκανε πάνω από 20% αν η Νεφέλη έπαιρνε την ίδια απόφαση, αλλά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, αν και παραείναι νωρίς. Και μπορεί των φρονίμων τα παιδιά να μαγειρεύουν πριν πεινάσουν, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνει μία γενικότερη αλλαγή σε θεματολογία και έπειτα να υπήρχε η αντικατάσταση προσώπων.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Προς το παρόν, και κανείς δεν ξέρει πόσο διαρκεί αυτό στην ελληνική τηλεόραση που φέτος είναι ιδιαίτερα σκληρή λόγω ανταγωνισμού, παραμένει η αγαπητή Μαριλού και ο επίσης συμπαθέστατος Τάσος στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου με την ελπίδα το όλο κόνσεπτ να «ρεφάρει» και να γίνει η ανατροπή.

Όπως και να έχει, γιατί γνωστοί υπάρχουν παντού, και οι δύο αποχωρήσεις έγιναν σε θετικό κλίμα και μακάρι να είναι όντως οικειοθελείς γιατί κανείς δε θέλει να μείνει χωρίς δουλειά, μεσούσης της σεζόν και ενώ οι περισσότερες εκπομπές έχουν καλύψει τα κενά.

ΣΚΑΪ- Γεια σου: Πώς ξεκίνησαν όλα στην εκπομπή

Όλες οι ειδήσεις

Χαμός στο Twitter για τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα