Στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και επισήμως εντάσσεται ο Κωστής Τσιακανίκας, με τον δημοσιογράφο που μέχρι πρότινος αποτελούσε τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, να αναλαμβάνει, πλέον, τη διεύθυνση των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού.

Η επίσημη ανακοίνωση
Ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έχει μακρόχρονη πορεία στον τομέα της ενημέρωσης και έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος επί πολλά έτη, στην τηλεόραση.

Ο Κωστής Τσιακανίκας ενισχύει ακόμη περισσότερο τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου της οποίας ηγείται, ο Βασίλης Παπαδρόσος.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι

Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ για την μάνατζερ μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews που κυκλοφορεί.

Το διαζύγιο φαινόταν στον ορίζοντα εδώ και καιρό όμως τώρα πλέον η κατάσταση είναι τελειωμένη. Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν δε θα βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό μας» της Φαίης Σκορδά.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη μάνατζερ και τον ΣΚΑΪ για ανανέωση της συνεργασίας τους και παραμονή στην ομάδα της εκπομπής δεν απέδωσαν καρπούς. Έτσι ολοκληρώνεται η συνεργασία των δύο πλευρών με την Χριστοπούλου να ψάχνει το νέο της βήμα.

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι