Θα σας ενοχλούσε εσάς αν σας φλέρταραν; Σίγουρα οι περισσότεροι θα απαντούσατε αρνητικά σε αυτή την ερώτηση. Γνωστή παρουσιάστρια όμως έβαλε τα πράγματα στη «θέση» τους ξεκαθαρίζοντας μάλιστα τους λόγους για τους οποίους δε θέλει να τη φλερτάρουν.

Ο λόγος για την Φλορίντα Πετρουτσέλι την εντυπωσιακή Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για ακόμη μία χρονιά. Στην εκπομπή του Mega συνεργάζεται μάλιστα με την πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα Ελεονώρα Μελέτη με την ίδια να δηλώνει στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΟΚ» ότι περνάει πολύ καλά στο περιβάλλον της εκπομπής και η συνεργασία είναι άψογη. Όπως τονίζει μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη ήταν αυτή που την πίεσε να επανέλθει τηλεοπτικά.

Η παρουσιάστρια μίλησε ακόμη για πολλά άλλα θέματα προσωπικά και επαγγελματικά, για τον σύζυγό της Άρη Γούτο και τα παιδιά τους, το αν θα ήθελε να είναι κεντρική παρουσιάστρια ενώ ξεκαθάρισε πως τα αστεία λάθη που κάνει σε αυτά που λέει δεν είναι επίτηδες καθώς τα Ιταλικά είναι η μητρική της γλώσσα.

Στη συνέντευξή της πάντως μία άλλη δήλωση είναι αυτή που τράβηξε τα βλέμματα. Όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα «ζήλεια» η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραδέχτηκε ότι παλιότερα ζήλευε αρκετά τον άντρα της. Για το αν τη ζηλεύει αυτός όμως όταν τη φλερτάρουν ήταν κάθετη. Δηλώνοντας συντηρητικό άνθρωπος τόνισε αρχικά πως για να τη φλερτάρουν θα πρέπει και να βγαίνει και να είναι μόνη ή με τις φίλες της κάτι που δεν υφίσταται. Ολοκληρώνει μάλιστα σημειώνοντας ότι τώρα που έχει μεγαλώσει και έχει οικογένεια αν την φλερτάρει κάποιος θα την ενοχλούσε!

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης έχει έτοιμη την εκδίκηση για τον θάνατο του παιδιού του!

Απίθανος Τεντόγλου – Cool και με φούτερ παίρνει το βραβείο

Survivor All Star: Ο Ντάνος γυρίζει την πλάτη στον Ατζούν και πάει στον Κοκλώνη;