Η Σίσσυ Χρηστίδου προλόγισε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια της Eurovision βγήκε στον αέρα από τη Σουηδία για να σχολιάσει όσα έγιναν στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε και της ζήτησε να περιμένει μέχρι να τελειώσει το διαφημιστικό διάλειμμα. «Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega.

Όμως όταν οι διαφημίσεις τελείωσαν, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» επανήλθε λίγο αργότερα στο θέμα. «Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!», εξήγησε.

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου