Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», ήταν την Τρίτη (3/5) η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκανε «ντου» στο πλατό και «πέταξε» επικές ατάκες.

«Δόξα Σοι ο Θεός γιατί πραγματικά μη σου τύχει να σε αντιπαθεί ο Νίκος Μουτσινάς. Να σου πω, πες αλήθεια. Όταν ήσουν στον Alpha δεν πολυψηνόσουν… Με συμπαθούσες όταν ήσουν στον Alpha; Έρχονταν τότε και μου έλεγαν “Αυτός ο Μουτσινάς συνέχεια σε κράζει”. Εγώ έλεγα εντάξει η δουλειά του είναι. Και μου έλεγαν “Όχι! Σε μισεί”», είπε χαρακτηριστικά στον Νίκο Μουτσινά.

«Για τα ρούχα σου έλεγα. Θεωρούσα για μένα ότι ήσουν πολύ μετρημένη», απάντησε εκείνος.

«Ήμουν. Είχες δίκιο. Ενδυματολογικά έχω απελευθερωθεί τα τελευταία 4-5 χρόνια», πρόσθεσε η ίδια.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις δυσκολίες του επαγγέλματός της, για τον γιο της και αναφέρθηκε στο θέμα της Πάτρας.

«Χτίζεις ένα μηχανισμό άμυνας που κρατάει ό,τι πρέπει να κρατήσει ή ότι δεν μπορεί να αποβάλλει γιατί συμβαίνουν και πράγματα τα οποία μπορεί να σηκώσει η πέτσα σου. Δεν μπορείς να τα μεταβολίσεις, βλέπε πόλεμος, βλέπε την ιστορία με την Πάτρα και πολλά άλλα. Θα γυρίσεις στο σπίτι σου θα το συζητήσεις, θα πας έξω θα το συζητήσεις, οπότε δεν μπορείς να ξεφύγεις. Κατά τα άλλα, υπάρχει ένα μηχανισμός που δημιουργεί μία άμυνα», σημείωσε η Σία Κοσιώνη.

Και πρόσθεσε: «Αναγκαστικά το παιδί μου είναι ένα πάρα πολύ ενημερωμένο παιδί, γιατί ζω σε έναν συγκεκριμένο κόσμο και εκεί ζει και το παιδί. Παρακολουθεί ειδήσεις, αλλά δεν σας κρύβω πως τον τελευταίο καιρό αλλάζω το κανάλι όταν είναι μπροστά το παιδί. Όταν ας πούμε παίζει η υπόθεση με τα τρία παιδιά στην Πάτρα, όταν ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα ρεπορτάζ με σκοτωμούς δεν θέλω να το ακούσει. Ξέρει όμως ότι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία, ξέρει ότι ο πόλεμος είναι ένα κακό πράγμα».

«Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να εισάγονται από νωρίς στην αλήθεια, σε μία ισορροπία με το παραμύθι, όμως να μην ονειροβατούνε και τα παιδιά. Μπαίνουμε σε έναν απρόβλεπτο και πολύπλοκο κόσμο, οπότε μικροί και μεγάλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πολύ προσγειωμένοι και πολύ υποψιασμένοι», κατέληξε.