Σασμός: Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κατηγορίας του πρώην σκηνοθέτη της σειράς, Κώστα Κωστόπουλο, για το αδίκημα του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Παπαδοπούλου, πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την παραπομπή του σκηνοθέτη σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και πλέον αναμένεται η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Παράλληλα, η εισαγγελέας ζητά τη διατήρηση του περιοριστικού όρου, σύμφωνα με την οποία έχει επιβληθεί στον σκηνοθέτη της γνωστής σειράς απαγόρευση της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας στον χώρο του θεάματος.

Η RealNews επικοινώνησε με τον δικηγόρο της ηθοποιού, Πέτρο Καϊμακάμη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες και δήλωσε:

«Πράγματι, η εισαγγελέας με την πρότασή της ζητά να παραπεμφθεί ο κατηγορούμενος στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπως κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 336, παράγραφος 1 του Ποινικού Κώδικα, η δε ποινή που απειλείται είναι πολύ αυστηρή και επιβάλλονται τουλάχιστον δέκα χρόνια κάθειρξης.

Η πρόταση της εισαγγελέως βασίζεται στα στοιχεία στα οποία έχουν συγκεντρωθεί στο στάδιο της προανάκρισης και της κύριας ανάκρισης και είναι συντριπτικά σε βάρος του.

Περιμένουμε, πλέον, να εκδοθεί το σχετικό βούλευμα και πιστεύουμε ότι η κυρία Αθανασοπούλου θα δικαιωθεί και ο κατηγορούμενος θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο για να λογοδοτήσει. Με την πρότασή της, η εισαγγελέας ζητά να διατηρηθούν οι επιβληθέντες από τον ανακριτή περιοριστικοί όροι».

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: Ακόμη να υπογράψει το τελικό συμβόλαιο με OPEN

«Έσκασε» πρόταση για τον Νταμιάν Σιμάνσκι – Τι θα κάνει η ΑΕΚ!

ΕΡΤ1: Τέλος πασίγνωστη παρουσιάστρια από το δελτίο ειδήσεων – Πού θα πάει