Ο Δημήτρης Λάλος ο Μαθιός από τη σειρά Σασμός, είναι ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και το αποδεικνύει σε κάθε δουλειά του.

Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής δραματικής σειράς του ALPHA  βλέποντας τις καλλιτεχνικές μετοχές του να «χτυπούν κόκκινο» και ένα ερωτηματικό να πλανάται για το μέλλον της σειράς, σχεδιάζει το επόμενο βήμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες εβδομαδιαίου περιοδικού, ο Δημήτρης Λάλος έχει γράψει το σενάριο μιας νέας σειράς, που επιθυμεί να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, και έχει όλα αυτά τα στοιχεία που αναζητά προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τόσο του ίδιου όσο και του κοινού. Μάλιστα, έχει καταθέσει την πρότασή του στα στελέχη του ALPHA για να τη μελετήσουν και, σε περίπτωση που τους ενδιαφέρει, να προχωρήσουν σε συμφωνία και να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα.

Ο Παύλος στο μεταξύ τηλεφωνεί στην Αργυρώ και παραδέχεται ότι εκείνος έχει απαγάγει τον Αστέρη. Μαζί με τη μητέρα της προσπαθούν να του εξηγήσουν πόσο θα μπλέξει αν δεν τον αφήσει να φύγει, όμως εκείνος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει. Η Αργυρώ είναι έξαλλη και λέει πως όσο την πολεμούν τόσο πιο πολύ θέλει τον Αστέρη!

Μετά από εκείνη, αναλαμβάνει δράση και ο Αντώνης. Του λέει ότι χρόνια τώρα προσπαθούν να διαλύσουν το μίσος που τους χωρίζει κι αυτός χωρίς αφορμή τους μπλέκει! Όμως 0 Παύλος Βρουλάκης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την οικογένεια Σταματάκη και απάγει τον Αστέρη καθώς πιστεύει ότι μόνο έτσι θα τον απομακρύνει από την ανιψιά του.
Οι δυο τους, Αντώνης και Αργυρώ, καταφέρνουν να εντοπίσουν τα ίχνη του Αστέρη σε μια αποθήκη στο βουνό. Μαζί είναι και τα ξαδέλφια της Μαρίνας που επίσης έχουν ορκιστεί εκδίκηση στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Ευτυχώς για όλους, ο Αστέρης χαίρει άκρας υγείας και τελικά καταφέρνουν να πείσουν τον Παύλο να τον αφήσει να φύγει.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA