Η γνωστή δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη προχώρησε χτες Πέμπτη (31/8) σε μία εξομολόγηση καρδιάς μιας και αναφέρθηκε σε θέματα ψυχικής υγείας που την  ταλαιπωρούν και δε δίστασε να απαθανατίσει την πόρτα της ψυχιατρικής κλινικής του Θριασίου.

Ωστόσο η ίδια μίλησε και για τα όσα συνέβησαν πριν δύο χρόνια σε παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου όταν η ίδια την είχε διακόψει. 

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη. Θέλω να ξέρετε ότι τα λάθη μου τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό πολιτισμού, από τους καλλιτέχνες γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Ζητάω δημόσια συγγνώμη, ήταν λάθος μου. Αγαπάω τους ηθοποιούς, το θέατρο είναι ψυχοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων, ήταν λάθος μου, έπρεπε να σηκωθώ να φύγω».

Η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ζητάω δημόσια συγγνώμη, έκανα λάθος, το πλήρωσα. Με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου μίλαγε κανένας, δεν σήκωνε κανένας το τηλέφωνο, δεν μου έδινε συνέντευξη κανένας. Εάν δεν είχα τον εκδότη μου δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα και τι θα έκανα τώρα. Ειλικρινά είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου, μέσα από την καρδιά μου ζητάω δημόσια συγγνώμη από όλη την Ελλάδα. »

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι #yes για το εν λόγω περιστατικό αλλά μόνο δεκτή δεν έκανε τη συγνώμη της δημοσιογράφου.

«Δεν νομίζω ότι είδα τη συγγνώμη, όπως αυτή που περιγράφετε εσείς. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους τους ηθοποιούς, όχι από εμένα. Μόνος μου έπαιζα. Επίσης το βασικότερο, δεν ζήτησε συγγνώμη από τους θεατές. Όποιος πάει στο θέατρο, ξέρει ότι όταν κάτι γίνεται και χαλάς την παράσταση, κυρίως προσβάλλεις τους θεατές. Τέλος πάντων, δεν ξέρω. Να είναι καλά η γυναίκα, ελπίζω να ισορροπήσει μέσα της με ό,τι την έχει ταράξει» είπε αρχικά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

«Εγώ ποτέ δεν θα έκανα τέτοια σύνδεση για κανέναν άνθρωπο. Τέτοιου τύπου θέματα είναι πάρα πολύ σεβαστά, δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητιούνται δημόσια, είναι ευαίσθητα δεδομένα. Ακόμα κι αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει, δικαίωμά του. Εγώ αποφεύγω να παίρνω θέση σε τέτοια σοβαρά ζητήματα. Για τέτοια θέματα καλό είναι να μιλάνε οι ειδικοί, όχι ο καθένας. Γι’ αυτό σας λέω πραγματικά πως ελπίζω αν η γυναίκα έχει τέτοια θέματα μέσα της, να τα λύσει.

Εγώ έχω περάσει στη ζωή μου τέτοια περιπέτεια, και έχω ζητήσει βοήθεια και έχω βοηθηθεί. Είμαι υπέρ του να πηγαίνουν οι άνθρωποι να ζητάνε βοήθεια για τέτοια θέματα όμως αυτό δεν συνδέεται καθόλου και πουθενά με αυτό που έγινε στο θέατρο».

 Σάσα Σταμάτη: Δείτε όσα είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος

Όλες οι ειδήσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Fake news-Αυτός είναι ο πιο παλιός έρωτας της παρουσιάστριας

Viral: Ο Μιτρίτσα εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει εκτός γηπέδου! – Απίστευτο fail video

Survivor: Βαρύτατες καταγγελίες από πρώην παίκτρια-Έχω υποστεί bullying