Ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε το ποσό που έπαιρνε για το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ

 

«Το όνειρό μου ήταν η ΕΡΤ να γίνει αυτό που της αξίζει. Είμαι περήφανος για τον ρόλο μου στα ”Καλύτερα χρόνια”. Έχω παρουσιάσει πολλές φορές τηλεπαιχνίδι. Άλλες με αποτυχία, άλλες με επιτυχίες. Το τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ, κατάφερε να κάνει διψήφια. Στο τηλεπαιχνίδι που έκανα στην ΕΡΤ έπαιρνα 450 ευρώ το επεισόδιο», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Επίσης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε για τα «Τα φθηνά τσιγάρα» που αναβιώνουν στην Λυρική Σκηνή.

«Είναι μεγάλη τιμή. Το μουσικό θέατρο πάντα με γοήτευε. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο που επιλέγουν στην Λυρική Σκηνή να κάνουν μια ταινία μου παράσταση, είναι αίνιγμα που ”Τα Φθηνά Τσιγάρα” του 2000 είναι επίκαιρα και το 2022. Οι νέοι άνθρωποι μέσα από ”Τα Φθηνά Τσιγάρα” ψάχνουν έναν ρομαντισμό που ίσως χάθηκε», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Πήρα πολλά λεφτά, όπως όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου»

«Όταν ξεκίνησα το 1990, είχα την τύχη να ξεκινάει η ιδιωτική τηλεόραση και άρχισα να δουλεύω αμέσως. Ανέβηκα όλα τα σκαλιά του επαγγέλματος, μού πήρε 10 χρόνια. Η δεκαετία του 2000 ήταν εύκολη με μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές επιτυχίες. Πήρα πολλά λεφτά, όπως όλοι οι ηθοποιοί της κλάσης μου. Είμαι από αυτούς που σεβάστηκα το χρήμα δεν έκανα μεγάλη ζωή και όταν ήρθε η καταστροφή στο επάγγελμά μας δεν δυσκολεύτηκα οικονομικά».

Για το κίνημα metoo

«Τώρα με το metoo είδαμε ότι το σεξ είναι η πύλη του κακού. Αν οι εγκληματίες χόρευαν με τα θύματά τους, δεν θα είχαμε αυτές τις τραγωδίες. Δεν είναι ακόμα ένοχοι μέχρι να δικαστούν».

Για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μην παντρευτεί, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε: «Ήμουν προσεκτικός στα προσωπικά μου και γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα. Πάντα προσπαθούσα να προβλέψω πως θα είμαι με την κοπέλα μου τα επόμενα 10 χρόνια και δεν μου έβγαινε. Το σεξ πολλές μπερδεύει τα πράγματα μεταξύ δυο ανθρώπων, ο χορός δεν τα μπερδεύει».