Τα άσχημα… νέα για τους Ράδιο Αρβύλα είναι προ των πυλών αφού η σατιρική εκπομπή του Θεσσαλονικιού Αντώνη Κανάκη θα ρίξει προσωρινή αυλαία αυτή την εβδομάδα που ξεκινά, όπως άλλωστε και όλα τα βραδινά ψυχαγωγικά προγράμματα και οι σειρές του ΑΝΤΙ λόγω Μουντιάλ.

Την Πέμπτη θα αποχαιρετήσουν το κοινό οι Ράδιο Αρβύλα που αποσύρονται προκειμένου να δώσουν για λίγο τη θέση τους στον Εκατομμυριούχο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η παύση ωστόσο θα είναι προσωρινή καθώς κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ τα δύο προγράμματα θα έχουν αντίθετη τροχιά με τους Αρβύλα να σταματάνε προσωρινά.

Επιπλέον και οι Παγιδευμένοι θα κλείσουν τον κύκλο τους με ένα τρομερό τελευταίο επεισόδιο, αλλά και οι κωμωδίες Εκτός Υπηρεσίας και Ποιος Παπαδόπουλος.

Τέλος, «θύμα» του Μουντιάλ είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night Show του οποίου το τελευταίο επεισόδιο θα απολαύσουμε την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου!

Το «φύγε εσύ-έλα εσύ» ανάμεσα στον «Εκατομμυριούχο» και το «Ρόδιο αρβύλα» αποφασίστηκε από τον ΑΝΤ1 ως η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές, καθώς με τον τρόπο αυτό το κανάλι λύνει τον γόρδιο δεσμό της μειωμένης διάρκειας του slot των 20:00 κατά τον μήνα του Μουντιάλ, που προκαλούσε προβληματισμό για μια live εκπομπή όπως το «Ράδιο αρβύλα».

Αυτό που αναμένεται να συμβεί με τις σειρές του καναλιού είναι η προσωρινή διακοπή τους με την αρχή του Μουντιάλ και η επιστροφή τους το… 2023! Αντί να συνεχίσουν τη ροή τους αμέσως μετά τον τελικό, οι σειρές από τι όλα δείχνουν θα συνεχίσουν τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου γύρω στις 10 του πρώτου μήνα του 2023. Όσο για το διάστημα των εορτών το οποίο μεσολαβεί, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλει recap των πρώτων επεισοδίων κάθε σειράς ώστε να προσελκύσει νέους τηλεθεατές.

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι Άγριες Μέλισσες ξανατσιμπάνε στον ΑΝΤ1

Κι όμως το είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος: «Γατάκια όλοι – Μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει να διαμαρτύρεται για διαιτησία» (vid)

,Το Κόκκινο Ποτάμι η συνέχεια: Η Ιφιγένεια φεύγει για την Κωνσταντινούπολη