Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1. και το νέο teaser προαναγγείλει την παρέα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετάς και του Χρήστου Κιούση οι οποίοι για μία ακόμα χρονιά θα μας κρατήσουν συντροφιά!

Και ενώ κανείς δεν ήξερε τίποτα, καμία ημερομηνία, κανένας… γρίφος, κάτι που να προμηνύει αυτό που έρχεται τελικά μόλις έγινε γνωστό ότι η εκπομπή επιστρέφει πολύ νωρίτερα από αυτό που περιμέναμε ευτυχώς!

Και βέβαια, αυτό δεν έγινε γνωστό όχι γιατί θέλουν να το κρατήσουν μυστικό προκειμένου να κάνουν… εντύπωση αλλά πολύ απλά γιατί ούτε και οι ίδιοι δεν γνώριζαν πότε θα μπορέσουμε να τους δούμε ζωντανά από το στούντιό τους στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή σάτιρας θα προβάλλεται και πάλι στη ζώνη 8-9 κάθε βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων και μάλιστα στο νέο σποτ που κυκλοφορεί υπάρχει έντονη η διαστημική… γεύση αφού οι παρουσιαστές υποδύονται τους ρόλους από τη γνωστή ταινία επιστημονικής φαντασίας, Σταρ Τρεκ!

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

Αν όμως η εκπομπή ξεκίναγε κανονικά τον Νοέμβριο τότε το τηλεπαιχνίδι του Εκατομμυριούχου ενδεχομένως να μετακινηθεί από καθημερινά στο Σαββατοκύριακο. Ο λόγος που η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη δε μπορεί να κάνει την ίδια μετακίνηση είναι ότι υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της εκπομπής αυτή να ξεκινάει στις 20:00 κάτι το οποίο λόγω Μουντιάλ μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με μειωμένο ωράριο.

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Στις 13 Οκτωβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα-Η υπόθεση απο το πρώτο επεισοδιο της συγκλονιστικής σειράς

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης