Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής του ANT1, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τέσσερις αδελφές μένουν ορφανές κι αναγκάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή ως Ψυχοκόρες. Όμως καταλήγουν σε ένα «κύκλωμα» που τις χωρίζει και η καθεμία μπαίνει «ψυχοκόρη» σε διαφορετικό σπίτι αντιμετωπίζοντας το σκληρό πρόσωπο των νέων «οικογενειών» τους. Θα καταφέρουν να ενωθούν ξανά;

Η σειρά του ΑΝΤ 1 + εστιάζει, μέσα από προσωπικές διαδρομές και ιστορίες, σε εκείνες τις νεαρές γυναίκες οι οποίες σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» κι ένα ντιβάνι ή και πενταροδεκάρες, αγωνίζονταν να επιβιώσουν για να συνδράμουν την οικογένεια τους κάνοντας όνειρα για ένα λυτρωτικό γάμο.

Ψυχοκόρες: Παίρνουν τη θέση της Μάγισσας μετά το τέλος της σειράς

Φυσικά, το μεγάλο ερώτημα παραμένει το πότε το κανάλι θα ενεργοποιήσει τη μεγάλη παραγωγή και στο ελεύθερο κανάλι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, οι Ψυχοκόρες ετοιμάζεται να προβληθούν και από την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, από την Τετάρτη 6 Μαρτίου, θα μπούνε στο πρόγραμμα του καναλιού και τα 60 επεισόδια της σειράς τα οποία θα μεταδίδονται αρχικά με διπλό επεισόδιο κάθε Τετάρτη.

Έναν όμως σχεδόν μήνα αργότερα αναμένεται να κάνουν τριπλή εμφάνιση, παίρνοντας ουσιαστικά της θέση της σειράς η Μάγισσα!

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Τέλος Μάγισσα, Έρωτας φυγάς, Παγιδευμένοι

ALPHA: Τέλος 4 πασίγνωστες σειρές

Survivor: Η αλήθεια για το φημολογούμενο τέλος λόγω Ευρωεκλογών