Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι γεγονός ότι δεν είναι ο τύπος που μπορεί να σε εκπλήξει… ευχάριστα! Κάθε φορά που λέει κάτι, περιμένουμε απλά το επόμενο για να συγκρίνουμε το μέγεθος αυτού του τεράστιου… επαγγελματία δημοσιογράφου!

Έτσι ακριβώς έκανε και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος, την ώρα που η ενεργειακή κρίση έχει ισοπεδώσει τις περισσότερες οικογένειες, πρότεινε μία… λύση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις ελλείψεις φαρμάκων, ειδικά για τις μικρές ηλικίες.

Αναγνώρισε λοιπόν αρχικά το πρόβλημα που υπάρχει, αλλά τόνισε πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι εταιρίες πουλάνε πολύ φθηνά τα φάρμακα με αποτέλεσμα να υπάρχουν μεγάλες εξαγωγές.

Κάτι που έχει ως συνέπεια να μην μένουν πολλά για τις ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ακόμα και ουρές σε φαρμακεία.

Έτσι, ο κ. Πορτοσάλτε βρήκε τη… λύση και θεώρησε σωστό να προτείνει αύξηση των τιμών τους προκειμένου να μειωθούν οι εξαγωγές.

Μόνο που αυτό θα επηρεάσει και τις ελληνικές οικογένειες, κάτι που του επεσήμανε και ο Δημήτρης Οικονόμου, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πάντα κάτι πληρώνουμε αγαπητέ μου φίλε. Πάντα στην ζωή δεν υπάρχει τσάμπα κάτι».

Έχει προφανώς χαθεί το μέτρο σε ό,τι αφορά τα όσα λένε αυτοί που (ακόμα) έχουν βήμα για να μιλούν και να χειραγωγούν! Αδιανόητα αυτά που ακούγονται και το γεγονός ότι κανείς δεν τον σταματά, προκαλεί τουλάχιστον τρόμο!

Άρης Πορτοσάλτε: Δείτε τι είπε ο άνθρωπος!