Τα πρώτα σύννεφα στις σχέσεις του Χρήστου Παναγιωτόπουλου με τον Γιάννη Λάτσιο κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους πάνω από την Παιανία, με φόντο και το Θολό τοπίο που επικρατεί όσον αφορά το ακριβές μπάτζετ της νέας σεζόν, για το οποίο μέχρι νεωτέρας δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την πλευρά Σαββίδη.

Ενα από τα βασικά μέτωπα μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. και του διευθυντή Ενημέρωσης αφορά την ώρα ολοκλήρωσηςτου μαραθωνίου της πρωινής ενημέρωσης, που θα ξεκινά στις 5 το πρωί. Βλέπετε, ο Γιάννης Λάτσιος δεν κρύβει τις σκέψεις του για την προσαρμογή της πολύ πρωινής ενημερωτικής ζώνης στα πρότυπα του ανταγωνισμού. Ως εκ τούτου, βάζει στην εξίσωση την πρόταση να δίνεται η σκυτάλη στην ψυχαγωγία όχι στις 10, αλλά στις 9, προοπτική που βρίσκει τελείως αντίθετο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος φαίνεται να το έχει πάρει… προσωπικά, θεωρώντας πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο συνιστά ξεκάθαρη υποβάθμιση για τον ίδιο και το τμήμα του, και μάλιστα σε μια άκρως πολιτική χρονιά.

OPEN: Απίστευτη αποχώρηση δημοσιογράφου- Τριγμοί στο κανάλι!

Η αποχώρηση του δημοσιογράφου προκάλεσε μεγάλους τριγμούς στο OPEN αφού η περίοδος των μεταγραφών οδεύει προς τη λήξη της και οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη προχωρήσει σε νέες συνεργασίες!

Ποιος όμως είναι ο δημοσιογράφος που προκάλεσε «σεισμό» στο κανάλι του Κορωπίου με την αποχώρησή του; Μιλάμε για τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη, Γιάννη Σαραντάκο που όχι μόνο παραιτήθηκε από το OPEN αλλά παρέδωσε το χαρτί με την απόφασή του, όχι στον διευθυντή ενημέρωσης ως είθισται, αλλά σε μεγαλοστέλεχος του σταθμού!

Κι αυτό γιατί όπως φαίνεται ο Σαραντάκος δεν διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο ενώ σύμφωνα με τις «κακές» γλώσσες, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να παραιτηθεί χωρίς καν να έχει κλείσει την επόμενη συνεργασία του.

Ο Γιάννης Σαραντάκος βρέθηκε στο κανάλι από την αρχή σχεδόν της λειτουργίας του ενώ φρόντισε πριν φύγει να εξαπολύσει μύδρους κατά του Παναγιωτόπουλου στον Αρτούρ Νταβιντιάν.