Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση αναμονής αφού πλησιάζει η εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό ενώ ταυτόχρονα εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο θέατρο, όμως σε διαφορετικό ρόλο.

Ο ηθοποιός μετά τον χρόνο που παρέμεινε στη φυλακή και το εφετείο που εκκρεμεί δεν εμφανίστηκε πουθενά και φαίνεται να έχει αποτραβηχτεί από ό,τι σχετίζεται με την υποκριτική.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού στον ηθοποιό έχουν γίνει δυο προτάσεις, προκειμένου να αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής.

Ο ίδιος φαίνεται να εξακολουθεί να έχει επαγγελματικές προτάσεις αν και ο ίδιος φαίνεται να έχει δώσει τέλος στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στο σανίδι, ωστόσο η πρόταση να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα νέο θέατρο είναι κάτι που το «ακούει».

Η μία από τις προτάσεις προέρχεται από ένα νέο θέατρο που αναμένεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα και η δεύτερη από άλλο θέατρο που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο χώρο, με τις παραστάσεις που έχει ανεβάσει κατά καιρούς.

Ο ηθοποιός έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο επίπεδο για δύο απόπειρες βιασμού και αναμένεται η τελική απόφαση του εφετείου τον Ιούνιο του 2024. Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο ηθοποιόςθα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των καταγγελλουσών και αν εν τέλει θα δεχτεί τις καλλιτεχνικές προτάσεις, που του έχουν γίνει.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι θα αποφασίσει τελικά