Πίσω από τις κλειστές πόρτες των καναλιών οι παρουσιαστές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για το πώς θα διοαμορφωθούν οι εκπομπές στην επόμενη σεζόν. Ποιες ζώνες θα ενισχυθούν, πόσες εκπομπές θα συνεχίσουν και κυρίως αν θα παραμείνουν στο πόστο τους.

Ηλιάννα Παπαγεωργίου

Θυμάστε τότε που η Ηλιάννα έφυγε από το GNTM και βρήκε στέγη στον ALPHA και μάλιστα όλοι μιλούσαν για ένα Χρυσό συμβόλαιο δύο ετών; Τώρα μάλλον θα συμβεί το αντίθετο. Το μοντέλο Θα φύγει από τον ALPHA και Θα επιστρέψει στα… παλιά. Λέγεται, γράφεται και συζητιέται πωs τιs μέρες αυτές η Ηλιάννα Παπαγεωργίου συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο STAR και το πρότζεκτ που την έκανε γνωστή, το «GNTM », ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να εχει πλάνα για εκείνη και ο ΑΝΤ1.

 

Μαρία Αναστασοπούλου

Από ΣΚΑΪ σε MEGA
Εδώ και πολλά χρόνια είναι το τηλεοπτικό ταίρι του Δημήτρη Οικονόμου, όμως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό το ενδεχόμενο η Μαρία να πάρει τη Θέση τηs Avθήs Βούλγαρη στο «Κοινωνία ώρα Mega» και να εμφανίζεται πλέον στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου. Μόνο που η Ανθή δήλωσε πρόσφατα πως θα είναι και του χρόνου στο ίδιο πόστο και στην ίδια εκπομπή. Αρα μένει να δούμε αν και πως θα αξιοποιήσει τελικά το Μεγάλο Κανάλι τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Έλενα Κατρίτση

Από ΕΡΤ σε OPEN.

Αμέσωs μετά τη λήξη του συμβολαίου τηs, η παρουσιάστρια άρχισε να δέχεται προτάσειs για την επόμενη σεζόν. Μια από αυτή που τηs κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν του ΟΡΕΝ και μάλιστα, όπωs έχει ήδη γίνει γνωστό, η γνωστή δημοσιογράφοs έφτασε μέχρι το κανάλι και μίλησε με στελέχη προκειμένου να εξετάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίαs τουs. Το ραντεβού πήγε πολύ καλά, ωστόσο το κανάλι πάγωσε τις όποιεs διαπραγματεύσειs καθώs προέκυψε ο πόλεμοs μεταξύ Ουκρανίαs και Ρωσίας και το ενδιαφέρον τους μετατοπίστηκε στην αδιάκοπη ενημέρωση του κοινού. Σίγουρα, όμωs, το θέμα δεν έχει ξεχαστεί.