Μπορεί οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης αλλά όπως φαίνεται το μέλλον του είναι μάλλον δυσοίωνο, αφού αν και ακόμα είμαστε μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, τα σενάρια για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, έχουν ήδη ξεκινήσει να…. γράφονται!

Είναι γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής, έχει έρθει σε επαφή με την ομάδα των ηθοποιών της σειράς προκειμένου να «βολιδοσκοπήσει» τα σχέδιά τους. Είναι άλλωστε η περίοδος που ξεκινούν οι διερευνητικές συζητήσεις για την πιθανή συνέχιση της σειράς.

Αν και ο παράγοντας ΕΚΟΜΕ θέτει νέους όρους στις επιδοτήσεις των σειρών μυθοπλασίας οι οποίοι αναμένεται να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο παραγωγής στη μυθοπλασία, το κανάλι φαίνεται να είναι ανοιχτό στην τρίτη σεζόν αφού και η τουρκική σειρά «Yargi», στην οποία βασίζονται το σενάριο των Παγιδευμένων, θα έχει συνέχεια.

Ωστόσο, πολλοί από το καστ δε φαίνονται ανοιχτοί σε αυτό το σενάριο της τρίτης σεζόν και όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, μόνο ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχει απαντήσει θετικά στην εταιρεία.

Μάλιστα, όπως λένε οι «κακές» γλώσσες, υπήρξαν προβλήματα στην εν λόγω τηλεοπτική δουλειά, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τους ηθοποιούς αλλά και στους εργαζόμενους πίσω από τις κάμερες ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις «βόμβα»!

Οι εξελίξεις πάντως στη σειρά θα είνα ανατρεπτικές αφού οι μπελάδες δε λένε να αφήσουν σε ησυχία το ζευγάρι Δημήτρη και Άννας!

 

Παγιδευμένοι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler: Χαμένος ο Ατζούν στους πίνακες τηλεθέασης-Το λάθος που πληρώνει ο ΣΚΑΪ

Monster Yamaha MotoGP 2024: Rins ανυπόμονος – Quartararo απογοητευμένος

Σασμός: Η Εύα θα σώσει τον Παύλο-Προβλήματα σε Μαθιό και Βασιλική!