Αλλαγή σχεδίων για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια μιας και όπως φαίνεται τα όσα είχαν συμφωνήσει, ναυάγησαν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πάμε Δανάη του MEGA, οδεύουμε προς το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου και πολλά προγράμματα μπορεί να έχουν προαναγγελθεί αλλά κάποια μπαίνουν στο ψυγείο είτε λόγω μπάτζετ είτε λόγω προγραμματισμού.

Ένα από αυτά είναι και το «Ραντεβού στα τυφλά» που θα παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια η οποία υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι στην Barking Well Media.

Ξεκίνησε λοιπόν μία μεγάλη συζήτηση για το τι θα παρουσιάσει στο σταθμό με τα αρχικά σχέδια να αναφέρουν για μία εκπομπή καθημερινή που θα προβαλλόταν πριν το δελτίο ειδήσεων. Τελικά αυτό έδωσε τη θέση του σε έναν νέο κύκλο για το ραντεβού κάτι που όμως παγώνει οριστικά και δεν πρόκειται να το δούμε στις οθόνες μας.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα ότι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία έχει υπογράψει ήδη με την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη και φαίνεται να παίρνει το χρόνο του μεσημερο-απογευματινού χρόνου στο σαββατοκύριακο.

Ωστόσο ακόμα ψάχνουν να βρουν στην εταιρεία παραγωγής τί ακριβώς θα κάνει η Αννίτα Πάνια με το σενάριο να επιστρέφει στις παλιού τύπου εκπομπές που παρουσίαζε στο Alter, να είναι το επικρατέστερο.

OPEN: Τέλος η Αννίτα Πάνια και το Ραντεβού στα Τυφλά