Αδυνατισμένη, κούκλα και με εκπομπή στον ΣΚΑΪ; Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται το κανάλι του Φαλήρου για την επόμενη σεζόν και ένα ακόμα πρόσωπο που Θέλει να εντάξει στο δυναμικό του είναι η Μαρία Κορινθίου, την οποία φαίνεται πως έχει προσεγγίσει με την πρόταση να αναλάβει μια νέα εκπομπή. “Οχι όμως κάτι ζωντανό, αλλά ένα διαφορετικό κόνσεπτ, που να ταιριάζει πρωτίστως στην ίδια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός δέχεται κρούση από κανάλι, αφού και στο παρελθόν είχε βρεθεί πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤΙ, ενώ και τώρα δεν είναι αρνητική, αρκεί να πρόκειται για κάτι στα μέτρα της. Από την άλλη, το κανάλι του Φαλήρου επιλέγει πολύ προσεχτικά τα επόμενα βήματά του και αυτή την περίοδο κάνει συζητήσεις προκειμένου να βρεθούν οι συνεργάτες για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου. Παρόμοιες κινήσεις γίνονται, δε, και για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, αφού ο ΣΚΆΊ δεν έχει αποχωριστεί ακόμη την ιδέα μιας ζωντανής εκπομπής και αναζητά τα πρόσωπα που θα μπορέσουν να την πλαισιώσουν.

Πώς έψησε ο ΣΚΑΪ την Μπακοδήμου για μετακίνηση

Σε θετική έκβαση οδεύουν οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Μαρία Μπακοδήμου για μετακίνησή της στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια έχει υπογράψει συμβόλαιο με ρητή αναφορά σε καθημερινή εκπομπή, ενώ προοριζόταν για την ζώνη 12-14.00.

Μετά τη συμφωνία του ΣΚΑΪ με την Φαίη Σκορδά, ανατράπηκε όλος ο σχεδιασμός της πρωινής ζώνης και προκλήθηκε σούπερ ντόμινο, με τους «Αταίριαστους»  να μετακινούνται στις 12-14.00, ενώ για την Μαρία Μπακοδήμου η πρόταση του ΣΚΑΪ περιλάμβανε μετακίνηση στο Σαββατοκύριακο.