Όπως θα δούμε προσεχώς στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV,  θα έρθουν ανατρεπτικές εξελίξεις.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Σπαραγμός για την Αντιγόνη πάνω στο τάφο του πατέρα της Ντίνου

Με ανατροπές σοκ ολοκληρώνει ο Παράδεισος των κυριών την ιστορία του και το πέρασμά του από την Ελληνική τηλεόραση. Το τελευταίο επεισόδιο με το μεγάλο φινάλε θα προβληθεί στις 24 Ιουνίου και εμείς έχουμε το «Παράδεισος των κυριών spoiler» για όσα θα δούμε.

Η σειρά του Alpha σημείωσε μεγάλη επιτυχία επί 2 χρόνια γράφοντας ψηλά νούμερα στην τηλεθέαση με το κοινό να αγαπάει τη συνεχή ροή. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και το μεγάλο φινάλε έρχεται για να συγκλονίσει.

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Ντίνος και η Αντιγόνη αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα θα δούμε μια εικόνα από το μέλλον εκεί όπου θα υπάρξει σπαραγμός για την Αντιγόνη πάνω στο τάφο του πατέρα της Ντίνου μαζί με την μητέρα της, Αμαλία σε μεγάλη ηλικί.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Μανούσου

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος από τη σειρά, πάει σε κωμωδία στην ΕΡΤ