Ο Ντίνος κοντεύει να τρελαθεί στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Από τη μια μέρα στην άλλη, η Μιράντα αποφάσισε να τον χωρίσει, παραχώρησε το ποσοστό της στον Παράδεισο στον Σίμο και γκρέμισε όλα τα όνειρα που έκαναν παρέα.

Απαιτεί εξηγήσεις, κι εκείνη, που ψάχνει μια δικαιολογία για να τον αποφύγει, του λέει ότι γύρισε στην αγκαλιά του Φώτη. Όμως, ο Ντίνος δεν μπορεί να το δεχθεί και, όταν πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και τη βλέπει μέσα, αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα.

Δεν μπορεί να καταλάβει τι δουλεία έχει εκεί και απαιτεί να του πει τι συμβαίνει, όμως για άλλη μια φορά δεν παίρνει απάντηση.

Το μόνο που του λέει η Μιράντα είναι ότι έγραψε το μερίδιό της στο κατάστημα στον Σίμο επειδή η Αμαλία δεν το δεχόταν, όμως ο Ντίνος δεν καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Το ότι ο άνδρας που αγαπά είναι εκεί, μπροστά της, και παλεύει για τη σχέση τους κάνει τη Μιράντα να λυγίσει και, σε μια στιγμή αδυναμίας, του δίνει ένα ζεστό φιλί.

Η Αμαλία τούς βλέπει έτσι αγκαλιασμένους και η μητέρα της τα βάζει ξανά με τον εαυτό της γιατί θεωρεί ότι κατάφερε να την πληγώσει για άλλη μία φορά.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιακωβάκης στέλνει φυλακή τους πάντες

Παναθηναϊκός: Απόλυτο ΣΟΚ! Τέλος ο Γιοβάνοβιτς, έρχεται ο Τερίμ

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης πάει στο μοναστήρι και βλέπει αυτόν που δεν πρέπει