Όπως θα δούμε προσεχώς στη συνέχεια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV, Σίμος και Λεβί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο φινάλε της σειράς.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών: Αυτό θα είναι το φινάλε για Λεβί και Σίμο

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του ALPHA, ο Λεβί και ο Σίμος αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό MyTV, ο ηθοποιός της σειράς Φίλιππος Σοφιανός, ο Ιωσήφ Λεβί δεν ενδιαφέρεται για εκδίκηση προς την Βικτώρια αλλά τον ενδιαφέρει να βρει το παιδί του.

Ο Ιωσήφ Λεβί ήταν υφασματέμπορος που είχε έρθει από την Πόλη στην Αθήνα λίγο πριν τον πόλεμο. Πλούσιος και μεγαλοαστός, ήταν πολίτης του κόσμου, έκανε εισαγωγές- εξαγωγές υφασμάτων, γενναιόδωρος, γλεντζές, έξυπνος, άνθρωπος ηθικός, γεροντοπαλίκαρο από επιλογή που ερωτεύτηκε την Βικτώρια παράφορα, ενώ πριν είχε ένα πλατωνικό φλερτ με την Όλγα.

Ειδικότερα όμως, θα ανατρέψει τη ζωή του Σίμου, που τόσο καιρό δεν γνώριζε πως η υποτιθέμενη πνευματική του μητέρα είναι στην ουσία η πραγματική γυναίκα που τον γέννησε.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν όταν ο Σίμος θα βρει έναν φάκελο κάτω από την πόρτα του με μια φωτογραφία που θα τον δείχνει τεσσάρων ετών με τους γονείς του, τη Βικτώρια και τον Λεβί!

Ο Ιωσήφ θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να έρθει κοντά στον πραγματικό του γιο..

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA που θα προβληθεί τη Δευτέρα στις 20:00:

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της Πολυξένης

Θοδωρής Αθερίδης: Με αυτή τη σειρά επιστρέφει στη τηλεόραση

Επίδομα ανεργίας: Αυτά αλλάζουν – Πότε θα εφαρμοστεί!