Σε μία εξαιρετική παραγωγή για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες επιστρέφει ο Θοδωρής Αθερίδης στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό διότι η συνεργασία του αγαπημένου ηθοποιού με τον εμβληματικό Μανούσο Μανουσάκη μόνο κάτι καλό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα.

Μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων και υπόσχεται να πιάσει τους εγκληματίες στο… δίχτυ της!

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει το φθινόπωρο στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από την ΕΡΤ και σκηνοθετεί τη νέα του δημιουργία με τίτλο «Το δίχτυ». Η νέα κοινωνική και αστυνομική σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, σε σενάριο του Βαγγέλη Γιαννίση, αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που εμβαθύνουν στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Το δίχτυ θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου» και τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούνσήμερα την ελληνική κοινωνία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων και τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Θοδωρή Αθερίδη, Ορέστη Τζιόβα, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρο Μαραγκουδάκη, Κατερίνα Κρανίδη και Αναστασία Γαλερού-Βλάσση.

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γκρεμισμένος ο κόσμος της Αμαλίας- Σε σοκ ο Ντίνος

Σοκάρουν τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!

Ο Ολυμπιακός τόσο μπορούσε τελικά