Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς παρουσιαστές στη Γαλλία. Ο Νίκος Αλιάγας όμως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη με την παρουσίαση του νέου σόου του Alpha με τίτλο «Secret Song».

O γνωστός παρουσιαστής έχει ήδη καλή σχέση με το κανάλι καθώς βρέθηκε την περασμένη σεζόν στο J2US προκαλώντας πανικό. Το J2US αναμένεται να διαδεχθεί το Secret Song με το κανάλι του Alpha να αποφασίζει να βγάλει στον αέρα την εκπομπή τον επερχόμενο Φεβρουάριο στο δεύτερο μισό δηλαδή της χρονιάς όταν θα έχει ολοκληρωθεί το J2US.

Το στήσιμο της εκπομπής έχει ξεκινήσει. Πρωταρχικό θέμα αυτή τη στιγμή για το σόου είναι το θέμα της παρουσίασης. Η κυρίαρχη ιδέα αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει διαφορετικός παρουσιαστής σε κάθε επεισόδιο με τα επεισόδια με τον Alpha ωστόσο να κυνηγά και μία άλλη εκδοχή, αυτή που θέλει ο Νίκος Αλιάγας να παρουσιάζει όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν.

Ο Αλιάγας βρίσκεται στην παρουσίαση της Γαλλικής εκδοχής της εκπομπής  «La chanson secrete» όμως μεγάλο εμπόδιο αυτή τη στιγμή είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παρουσιαστή οι οποίες κρίνονται πολύ υψηλές για την Ελληνική παραγωγή. Παρά το γεγονός όμως ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο μοιάζουν λίγες δε θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ταυτόχρονα οι διαπραγματεύσεις και με άλλα ονόματα της ελληνικής showbiz συνεχίζονται για την εκπλήρωση της εκδοχής που θέλει διαφορετικό παρουσιαστή σε κάθε επεισόδιο.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν ήδη δεχτεί κρούση στην οποία παρουσιάζονται και οι δύο θετικοί. Αντίθετα η Άννα Βίσση παρά το υλικό που της έστειλαν από το σόου δε δείχνει θετική διάθεση για το deal. Το όνομα έκπληξη στο οποίο έχει επίσης γίνει κρούση και θα βρεθεί ως παρουσιάστρια είναι η Μαρία Τζομπανάκη. Η Καλλιόπη του Σασμού βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή σε μια συνεργασία που ανυπομονούμε να δούμε.

Media Νέα

Το μυστικό του MEGA για να σαρώσει με Maestro και Μαύρο Ρόδο

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξης πεθαίνει από τις ενοχές – Ο Άρης καλύπτει τον Βαγγέλη

Νίκος Αλιάγας: Ο Έλληνας του… κόσμου που ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη