Εκτός εαυτού βγήκε στη σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας. Στην… απέλπιδα προσπάθεια του ο δημοσιογράφος, έφτασε στο σημείο να ωρύεται σε συνεργάτη της εκπομπής (στον οποίο ωστόσο είπε συγνώμη και ότι δεν είναι προσωπικό) με αφορμή ένα ρεπορτάζ που αφορούσε την παραλίγο συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρχε μία φήμη ότι ο σύζυγος της Καίτης Γαρμπή θα συνεργαστεί με την Έλλη Κοκκίνου κάτι που ωστόσο διαψεύστηκε ενώ ταυτόχρονα εστάλη και ένα εξώδικο στο ζεύγος Σχοινά Γαρμπή για διαφυγόντα κέρδη αξίας 60.000 ευρώ λόγω της ακύρωσης της συνεργασίας.

Και ενώ ο δημοσιογράφος τής εκπομπής προσπάθησε να δώσει μία «πληροφορία» όπως χαρακτηριστικά προσπάθησε να πει, ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, έχει διαψευστεί ενώ έκανε λόγο και για τις «πληροφορίες» που είχαν ακουστεί και για τον ίδιο και αφορούσαν τον δήθεν γάμο του στις 16 Αυγούστου.

«Μου είπαν ότι παντρεύτηκα 16 Αυγούστου, έλεος δηλαδή! Μου έλεγαν «να ζήσετε κύριε Λιάγκα»! Ντροπή δηλαδή! Έχουμε και ανήλικους, έχουμε παιδιά. Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας τη μαλα…α του δηλαδή! Ντροπή πια!», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Μέχρι τελικά να καταφέρει να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής πρόκειται να πει πολλά το στόμα του. Κι αυτό γιατί πλέον ο κόσμος ίσως έχει κουραστεί με το ύφος των χιλίων καρδιναλίων που ουδέποτε κάνει λάθη.

Προφανώς ο παρουσιαστής, γνωρίζοντας καλά τι πουλάει, βρίσκεται στο στάδιο του… μπινελικού προκειμένου να στρώσει τόσο η ροή όσο και τα νούμερα της AGB.

 

 


Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει η Βασιλική-Την δηλητηριάζουν Αρετή και Ασπασία-Η Χάιδω ένα βήμα πριν τη φυλακή

Τηλεθέαση: Σαρώνει ο Σασμός, ανεβαίνει το GNTM – Τι έκαναν Γη της Ελιάς, Παράδεισος των κυριών

GNTM: Η εκνευρισμένη Σοφία Χατζηπαντελή θέλει Κύπρια νικήτρια- Και η Ματίνα Παγώνη στο διαγωνισμό;