Νίκος Μουτσινάς: Ζορίζουν τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις του γνωστού παρουσιαστή με τον Alpha.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο η μεταξύ τους συμφωνία φέρεται να σκοντάφτει για λόγους οικονομικούς.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει εκφράσει εξαρχής την επιθυμία η late night εκπομπή του να μεταδίδεται live και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα, ώστε να έχει παλμό και επικοινωνία με το κοινό.

Η live μετάδοση που επιθυμεί ο παρουσιαστής, ωστόσο, ανεβάζει σημαντικά το κόστος παραγωγής για τον Alpha, που στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να ενεργοποιήσει μεταμεσονύχτια βάρδια τεχνικών.

Επιπλέον, με βάση τον σχεδιασμό του καναλιού, οι σειρές που προγραμματίζονται θα καλύπτουν όλη την prime time έως τα μεσάνυχτα, συνεπώς η εκπομπή του Ν. Μουτσινά θα βγαίνει στον αέρα κατά τις 00:10.

Τα δεδομένα αυτά φέρνουν σύννεφα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ο Alpha απορρίπτει την πιθανότητα της live μετάδοσης.

Μένει να δούμε αν ο Ν. Μουτσινάς θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις του καναλιού ή θα κλείσει την πόρτα στον Alpha και θα βάλει πλώρη για άλλον σταθμό.

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: Με αυτές τις νέες σειρές ετοιμάζεται να σαρώσει

MEGA: Τέλος πασίγνωστη δημοσιογράφος – Πάει στον Alpha

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Κλέβουν τα χρήματα του εκβιασμού – Λιποθυμά η Αγγελική από πόνους!