Βαρετή έως και… κουραστική κοντεύει να γίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου αφού η συμπεριφορά της επαναλαμβάνεται.

Σειρά είχε σήμερα ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι, Νίκος Μουτσινάς, με τον οποίο μάλιστα, νομίζαμε τουλάχιστον, ότι ήταν φίλοι.

Πριν μερικές μέρες ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει τα όσα ειπώθηκαν από την  Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Αφροδίτη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη “αυτή είπε αυτό για εσάς”, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός» δήλωσε αλλά το… συνέχισε λέγοντας: «Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η… μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

Σήμερα, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο του παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της, κάτι που αν δεν είχε «βήμα» φανταζόμαστε θα αναγκαζόταν να τον πάρει τηλέφωνο και να του τα πει ένα χεράκι!

«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο» είπε η παρουσιάστρια.

«Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια» συμπλήρωσε.

Φτάνει πια με το παράπονο. Τηλεφώνησέ του, πήγαινε στον ΣΚΑΪ, στήσου έξω από το σπίτι του αφού τον εκτιμάς και είναι φίλος σου και του χρωστάς και όλα αυτά. Και ακόμα μία απορία. Ποιος ασχολείται και σου τηλεφωνεί για να σου πει για τον Μουτσινά; Ο Κοκλώνης; Είναι δυνατόν να βγαίνεις και να λες ότι σου έστειλαν μηνύματα; Ποιος… νοιάστηκε πια;

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε το βίντεο