Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA και της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα (13/5) οπότε και κλήθηκε να σχολιάσει την φετινή Eurovision.

Ο ίδιος μίλησε για την Μαρίνα Σάττι και την συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

«Εγώ δηλώνω fan της Μαρίνας Σάττι από την πρώτη στιγμή και είχα ενθουσιαστεί με αυτή την κοπέλα, την παρακολουθώ χρόνια. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει στη Eurovision, ενθουσιάστηκα. Μου άρεσε και το τραγούδι και το video clip. Όταν είδα την εμφάνιση στη σκηνή, ξεφούσκωσε όλο και κατάλαβα τι έφταιγε», είπε.

«Έκοψαν τον σολίστα με τον ζουρνά, δεν ξέρω τι έγινε. Μέσω της εκπομπής σας θα πρέπει να μας απαντήσει η ΕΡΤ ποιος τον «έκοψε», ήταν η μισή και παραπάνω ταυτότητα του τραγουδιού», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Φέτος η Eurovision είχε τραγουδάρες. Η Μαρίνα Σάττι βγήκε λίγο παραπάνω «χαζοχαρούμενη» στη σκηνή απ’ ό,τι χρειαζόταν. Δεν είναι αυτό το στυλ της. Οι επιτροπές αυτά μετράνε, γι’ αυτό χάσαμε ψήφους από εκεί», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο γνωστός παραγωγός.

«Ο κόσμος έδειξε την αντίδρασή του για το Ισραήλ και η διοργάνωση τη «σκεπάζει» με ψεύτικα χειροκροτήματα; Τι είναι αυτό; Απαγορεύεται η έκφραση της άποψης;».

«Δεν ήταν καθόλου καλοί, έκαναν πάρα πολλά λάθη, πάρα πολλές χοντράδες… τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι άνθρωποι δεν κάνουν για παρουσίαση της Eurovision, αν και ο Θανάσης Αλευράς είναι υπερταλαντούχος ηθοποιός»

 

Νίκος Μουρατίδης: Δείτε όσα είπε