Στις 26 Ιανουαρίου ξεκινούν τα νέα γυρίσματα του My Style Rocks όμως δεν έρχεται… μόνο του αλλά με μία μεγάλη αλλαγή που δεν περίμενε κανείς αφού στην κριτική επιτροπή θα έχουμε μία πρόσθεση αλλά και μία αφαίρεση!

Όπως έγινε γνωστό ο Λάκης Γαβαλάς είναι επίσημο και έκλεισε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ ενώ παίρνει τη θέση του Δημήτρη Σκουλού.

Ο διάσημος φωτογράφος μόδας αφήνει τη θέση του στην κριτική επιτροπή, με τον Λάκη Γαβαλά, και το γνωστό μοντέλο Έβελυν Καζαντζόγλου να αποτελούν τα δύο νέα πρόσωπα της εκπομπής.

Αρχικά υπήρχε το σενάριο να προχωρήσουν σε σχήμα με τέσσερις κριτές κάτι που τελικά εγκαταλείφθηκε.

Αυτός που παραμένει από τους παλιούς ως κριτής είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

 

Ο Λάκης Γαβαλάς πριν μερικές μέρες είχε μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στο MEGA σχετικά με αυτή του τη μετακίνηση και είπε: «Η πινακίδα ακόμη δεν έχει μπει και δεν έχω βρει ακριβώς πού θα πάω, πού θα φτάσω και πού θα παρκάρω. Είμαι όμως στο δρόμο προς τα εκεί, πρέπει να μπει η πινακίδα και η ένδειξη πάρκινγκ, να παρκάρω και να μπω. Έχω κλείσει θέση αλλά δεν έχω υπογράψει, ας το πούμε και έτσι…».

Για την αγάπη του κόσμου, ανέφερε: «Είναι ο κόσμος που με ζητάει, ξέρετε είναι κάτι το τρομερό, με αγαπάει τόσο ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα για να είμαι στο My style rocks. Αισθάνομαι μια ευθύνη να είμαι σε ένα πρόγραμμα που με αφορά δηλαδή μόδας…».

 

My Style Rocks: Έκλεισε ο Λάκης Γαβαλάς