Η σειρά του ΣΚΑΪ Μόλις χθες δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στις μετρήσεις τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού. Έτσι, σύμφωνα και με πληρφορορίες της εφημερίδας Real News, το κανάλι του Φαλήρου θα προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές γιατί δεν είναι δυνατόν μόνο μία εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού να πηγαίνει καλά (Survivor).
Έτσι, ο Σκαϊ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προχωρά σε ανασχεδιασμό της απογευματινής ζώνης. Η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο, μόλις φτάσει τον αρχικά εγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Και μπορεί το κανάλι να δαπάνησε χρόνο και χρήμα για να διαφημίσει μία πολλά υποσχόμενη σειρά, όμως τα δέοντα δεν ήρθαν. Οι τηλεθεατές δε φάνηκαν να συγκινούνται από το πολύ καλό cast της σειράς. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι λόγω της θέσης του στο πρόγραμμα θα έδινε νούμερα ή αλλιώς lead in στο δελτίο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

 

Η καθημερινή δραματική σειρά σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και κατά συνέπεια οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το τερματίσουν.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αλλαγή θα φέρει αναδιανομή στις ώρες προβολής των υπολοίπων εκπομπών.

Στην ώρα προβολής της σειράς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το «Κάτι Ξαναψήνεται» θα προβάλλεται μια ώρα αργότερα στις 18:00. Έτσι η επιτυχημένη εκπομπή θα δίνει ίσως μία καλύτερη είσοδο στη Σία Κοσιώνη και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Μόλις χθες: Ποιος θα καλύψει το κενό;

Ωστόσο θα υπάρξει ένα κενό μίας ώρας. Και για να γίνουμε πιο σαφείς εξηγούμε. Από την ώρα που τελειώνει η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα υπάρξει κενό μίας ώρας μέχρι που θα αναλάβει η Σπυροπούλου. Πώς θα καλυφθεί; Μα φυσικά με τις αθάνατες επαναλήψεις!