Οι μετακινήσεις και οι μεταγραφές ανακατεύουν ξανά την τράπουλα για τη νέα σεζόν όπου ακόμα και η δημόσια τηλεόραση  μπαίνει στη «μάχη» των πρωινών  ψυχαγωγικών εκπομπών.

Βέβαια η ανατροπή ήρθε από τον ΣΚΑΙ, αφού, ύστερα από χρόνια που ο σταθμός επέμενε ειδησεογραφικά στην «κλασική» ζώνη των πρωινάδικων, παραθέτει πλέον τη νεοαποκτηθείσα Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον ΑΝΤΙ, όπου φαίνεται να… δυσαρεστήθηκε από την απόφαση του σταθμού να ενισχύσει την πρωινή εκπομπή με ειδησεογραφικό μέρος.

‘Ετσι, ενώ η Σκορδά θα βγαίνει πλέον από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ απέναντί της στον ΑΝΤΙ θα παραμείνει ο Γιώργος Λιάγκας, κρατώντας κυρίως την ενημερωτική θεματολογία, ενώ ακόμα αναζητείται το πρόσωπο που θα βρίσκεται δίπλα του με σκοπό να κινηθεί σε πιο ψυχαγωγικά « μονoπάτια». Η νέα συμπαρουσιάστριά του, που θα «κλείσει» τις επόμενες ημέρες, θα αναλάβει τα εμπορικά Θέματα, δηλαδή «προτάσεις για γυναίκες», αλλά και τη μαγειρική στήλη, όπως και να παρουσιάζει τη «σταθερή αξία» της εκπομπής, την αστρολογία με τη Λίτσα Πατέρα. Η διοίκηση του ΑΝΤΙ αναμένεται να αποφασίσει το επόμενο διάστημα ποια θα είναι μαζί με τον Λιάγκα, ενώ φαίνεται πως η Δούκισσα Νομκού είναι δεδομένη επιλογή!

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κλείσει συμφωνίες και η Φαίη Σκορδά για το ποιοι θα είναι στην παρέα της μπροστά από τις κάμερες, ενώ σίγουρο θεωρείται ότι στον αέρα του ΣΚΆΪ θα συναντηθεί ξανά με την Αφροδίτη Γραμμέλη. Με την ίδια ομάδα θα συνεχίσει τη νέα σεζόν η Δανάη Μπάρκα, έχοντας δίπλα της στην εκπομπή «Πάμε, Δανάη!» πάλι τον Άρη Καβατζίκη, που, αν και δέχτηκε… δελεαστική πρόταση από άλλον σταθμό, απoφάσισε να συνεχίσει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA και να μην προβεί σε μετακινήσεις. Η πορεία της εκπομπής, ιδιαίτερα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ικανοποίησε τα στελέχη του σταθμού, που έδωσαν το «πράσινο φως» και για του χρόνου, αλλά με ενισχύσεις σε θεματολογικές στήλες.