Αλλαγές προγραμματίζει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA για την επιτυχημένη σειρά Το Ναυάγιο. Αν και η σειρά έχει καταφέρει να διατηρήσει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, το κανάλι αλλάζει τις μέρες προβολής για μία ακόμα φορά.

Να θυμίσουμε ότι η δραματική σειρά που ασχολείται με τη βύθιση του πλοίου «Ηράκλειον» στην Φαλκονέρα το 1966, προβαλλόταν από την Κυριακή έως την Τετάρτη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ. Όλα αυτά όμως πριν το Famagusta, αφού με την έλευση της σειράς που αφορά στην τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, πήρε… μετάθεση ενώ μετά από τη δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου, προβάλλεται η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Εθνική Ελλάδος.

Όπως φαίνεται όμως έρχονται πάλι ανατροπές αφού το επεισόδιο του Ναυαγίου της Τρίτης δείχνει πως η σειρά θα μεταδίδεται πλέον Κυριακή με Τρίτη αντί για Δευτέρα με Τετάρτη. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την ώρα προβολής.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς πάντως, ο Παντελίδης προσπαθεί να βλάψει τη Στέλλα πιέζοντας τον Μάριο να καταθέσει μήνυση εναντίον της. Ο Μάκης θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη Λίνα αλλά αυτή τη φορά τον διώχνει εκείνη. Ο Στελής συναντιέται με τον Πέτρο και είναι σίγουρος πως πρόκειται για τον γιο της Λαμπρινής. Η Αλίκη καλείται να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Θα αντέξει να ξαναπροδώσει τον Γιώργη για να σώσει τον αδελφό της; Οι εφιάλτες που βασανίζουν τον Ορφέα ξυπνούν μνήμες από τη νύχτα που τους εγκατέλειψε η Κλαίρη – τη νύχτα που άλλαξε τη ζωή τους για πάντα. Τι συνέβη τελικά με την Κλαίρη;

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Η Aston Martin θέλει να ταρακουνήσει την ιεραρχία το 2024

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης υποκρίνεται και «παίζει» το κεφάλι του-Ο Στέφανος επιστρέφει φέρνοντας αλλαγές!