MasterChef

Πρώτη εβδομάδα MasterChef και ήδη -2 παίκτες

Συντάκτης: Mediatime Newsroom

Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδια του MasterChef. Υπήρξε δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδια του MasterChef. Υπήρξε δοκιμασία αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου. Η πρώτη εβδομάδα ξεκίνησε δύσκολα για τους Γιώργο, Βασίλη και Νίκο.

Η αποστολή ήταν να αντιγράψουν ένα πιάτο με ψάρι και πάστα. Είχε διάφορες τεχνικές που μας μοιάζουν δύσκολες με την πρώτη ματιά. Αυτό ένιωσε κι ο Νίκος που πρώτη φορά ερχόταν αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πιάτο.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο με τουλάχιστον 7 διαφορετικές παρασκευές. Ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν μία ώρα. Τα συναισθήματα ήταν περίεργα για τον κάθε ένα παίκτη, αλλά το άγχος κοινό.

Μετα την δοκιμή των πιάτων και την κριτική, ο πρώτος που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef ήταν ο Γιώργος. Βρήκε ζεστή υποδοχή από κάθε έναν μέσα στο σπίτι. Ο Γιώργος έχει γίνει πολύ γρήγορα αγαπητός ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.

Έμειναν ο Βασίλης κι ο Νίκος. οι κριτές ήταν σαφείς. Το πιάτο του Νίκου δεν ήταν τόσο «καλό» όσο του Βασίλη κι ο Βασίλης επέτρεψε κι αυτός σπίτι. Ο Νίκος αποχώρησε, το περιμέναμε κι το είχαμε γράψει, εδώ στο Mediatime.

Σαν σχόλιο από τους κριτές μας έμεινε η διαπίστωση πως θα είναι δύσκολη η συνέχεια γιατί οι παίκτες έχουν δείξει υψηλό επίπεδο.

Η δεύτερη αποχώρηση στο MasterChef

Ο Στάθης δεν άντεχε, ο Στάθης που είχε κερδίσει το golden pin αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Η γυναίκα του πριν λίγες ημέρες έφερε το παιδί τους στον κόσμο κι ο Στάθης δεν μπορούσε μακρυά τους.

Η απόφαση ήταν μονόδρομος. Η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή.

 






Exit mobile version