Μπορεί το Masterchef να συνεχίζεται τώρα που ολοκληρώθηκε η επιλογή παικτών αλλά ένας εκ των κριτών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα εστιατόρια Feedέλ.

Ο γνωστός σεφ, που κάθεται στην καρέκλα του κριτή στο διαγωνισμό μαγειρικής από το 2018, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι σταματά από το συγκεκριμένο εστιατόριο και συνεχίζει στο δικό του μαγαζί εστίασης, το Samano Restaurant στην Αντίπαρο.
Να θυμίσουμε, ότι ο αγαπημένος μάγειρας το 2020 άνοιξε τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, το Samano Radio, ο οποίος εκπέμπει από το διαδίκτυο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει ροκ και έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Εντωμεταξύ, οι auditions ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίοι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν την λευκή ποδιά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δοκίμασαν και αποφάσισαν για το ποιοι θα συνεχίσουν και θα βρεθούν στο σπίτι.

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να τρομάξει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την ώρα που εκείνος δοκίμαζε το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου.

Ο ασιατικής καταγωγής σεφ, πλησίασε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και του ψιθύρισε στο αυτί: «Καλό;». Ο «θείος Λεό» κατατρόμαξε και έβρισε τον έτερο κριτή του MasterChef που είχε ξεσπάσει στα γέλια.

«Δεν μπορούσα να αντισταθώ» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Masterchef: Δείτε το απόσπασμα από το Star

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!