Μπορεί το φετινό MasterChef να είναι προ των πυλών και το Star να προετοιμάζεται πυρετωδώς αλλά μάλλον θα κάνουμε καιρό για να το ξαναδούμε στις τηλεοράσεις μας. Κι αυτό, ας μην γελιόμαστε, είχε ήδη φανεί από το προηγούμενο κύκλο επεισοδίων αφού τα νούμερα του διαγωνισμού μαγειρικής δεν άγγιζαν ούτε κατά διάνοια αυτά της περασμένης σεζόν με νικήτρια την Μαργαρίτα!

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από το προηγούμενο διαγωνισμό μόνο τον… Μπόμπαινα θυμόμαστε και αυτό όχι για καλό, όπως θα ήθελε άλλωστε.

Η παραγωγή του διαγωνισμού μπορεί να προετοιμάζει τις οντισιόν για την μαγειρική, αφού τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα Νοεμβρίου αλλά οι συμμετέχοντες είναι δύσκολο να βρεθούν, λόγω φυσικά… προσωπικότητας και όχι λόγω προσόντων. Έτσι υπάρχει η σκέψη να επιστρέψουν παίκτες από περασμένα «Master Chef», και παιδιά που δεν είχαν περάσει στην επόμενη φάση.

Το κανάλι της Κηφισιάς είναι ιδιαίτερα απογοητευμένο αφού όχι μόνο η μαγειρική αλλά ούτε και η μόδα πήγαν όπως θα ήθελαν.

Σε ό,τι αφορά το «GNTM», υπάρχουν έντονες σκέψεις να μη γίνει νέος κύκλος, ωστόσο θα κρατήσουν τα δικαιώματα για επαναφορά του στο μέλλον.

Masterchef: Δείτε όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον ALPHA