Το επεισόδιο του Masterchef μας έδειξε φιναλίστ και κριτές να καλωσορίζουν στον εξώστη όλους τους υποψήφιους του φετινού διαγωνισμού αλλά και τα αγαπημένα πρόσωπα της Καλλιόπης και του Παναγιώτη.

Οι συμπαίκτες αλλά και τα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν  Παναγιώτη και Καλλιόπη που στάθηκαν ενώπιον των τριών καταξιωμένων σεφ – κριτών και άκουσαν με μεγάλη αγωνία και άγχος την προτελευταία τους δοκιμασία.

Οι παίκτες πήραν θέση στις καθιερωμένες κυκλικές κουζίνες και κλήθηκαν να παρουσιάσουν το δικό τους και τελευταίο πια menu τεσσάρων σταδίων, με στόχο φυσικά να πείσουν τους κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.

Δεν ήταν όμως όλοι εκεί! Με μία πρόχειρη ματιά, είδαμε βασικούς παίκτες να λείπουν. Έτσι τυχαία, παρατηρήσαμε ότι ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν πήγε στο Star για να στηρίξει κάποιο από τα παιδιά. Ή ακόμα και να ΜΗΝ στηρίξει κάποιον! Ο παίκτης που φέτος ήταν αυτός που ουσιαστικά πρωταγωνίστησε στο διαγωνισμό και του έδωσε ξεκάθαρα τον τίτλο του ριάλιτι, δεν καταδέχτηκε να πάει!

Μετά από τόσα και τόσα σχόλια, μετά το σβήσε γράψε στο βιβλιαράκι του, ο Δημήτρης δεν μας έδωσε τη χαρά να απολαύσουμε για μία ακόμα φορά τα… καλοπροαίρετα και μόνο με μαγειρικό περιεχόμενο, σχόλιά του.

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος που έλειπε! Ούτε ο Βασίλης ο Μπόλος ήταν παρών στην αναμέτρηση. Μένει να δούμε αν στον αποψινό τελικό τα παιδιά θα είναι εκεί!

Masterchef: Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου