Οι δυο ομάδες του MasterChef στο Star φτάνουν στο συμβούλιο για να μάθουν την έκβαση της τέταρτης Ομαδικής Δοκιμασίας.

Μετά τις επιλογές του Μάριου Λιόλου, που είχε στη διάθεσή του τα πλεονεκτήματα, κόκκινη και μπλε ομάδα έχουν διαφορετική σύνθεση μελών.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στην «Μπλε» ομάδα, αφού αρχηγός της είναι πλέον η Βασιλική και όχι ο Δημήτρης.

Αυτό ήταν ένα από τα πλεονεκτήματα του Μάριου από την «Κόκκινη» ομάδα ενώ επέλεξε να πάρει στην ομάδα του τον Γιάννο, κλέβοντάς τον από τους αντιπάλους.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια του MasterChef 2022. Εκεί συνάντησε τον Γρηγόρη και του ζήτησε να σχολιάσει τις αλλαγές.

«Θέλαμε να βγάλουμε τον Δημήτρη από αρχηγό και να πάρουμε και έναν παίκτη. Η Φανή έχει εγκλιματιστεί πλέον στην ομάδα γι’ αυτό και δεν τη διώξαμε. Ο Τζόναθαν δε μας προσφέρει κάτι στην ομάδα».

 «Δώσαμε ευκαιρία στον Μπόμπαινα»

Σε ό,τι αφορά τον «Μπόμπαινα» δήλωσε: «Ο Δημήτρης είχε έρθει κοντά μου, όχι εγώ κοντά σε αυτόν. Έχει διαφορά. Δεν έχει μπέσα και δεν μπορούμε να κάνουμε παρέα. Εγώ και άλλα παιδιά του δώσαμε μια ευκαιρία να ξεχάσουμε όσα λέει, αλλά δεν το δέχτηκε».

Η Βασιλική Δροσάτου είναι πλέον η νέα αρχηγός της μπλε ομάδας. Στην μπλε ομάδα ανήκει πια και ο Τζόναθαν Χάρνετ ενώ ο Γιάννος Σδούγκας επέστρεψε και πάλι στην κόκκινη ομάδα. Πώς επηρέασαν οι αλλαγές τις δυο ομάδες;

Κάθε ομάδα κλήθηκε να διαχειριστεί διαφορετικά υλικά αλλά και διαφορετικό μαγειρικό εξοπλισμό, με την κόκκινη ομάδα να έχει τον χειροκίνητο εξοπλισμό και την μπλε ομάδα τον ηλεκτρικό.

Ποια ομάδα κατάφερε, όμως, να οργανωθεί καλύτερα; Και αν για κάποιους σημασία έχει μόνο η νίκη, για κάποιους άλλους προτεραιότητα είναι η μαγειρική εξέλιξη και βελτίωση μέσα στον διαγωνισμό.

 

Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια όμορφη βραδιά παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τα εκλεκτά πιάτα του executive chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και της ομάδας του στο εστιατόριο “Sense Athens”.

Αντίθετα, την ηττημένη ομάδα περιμένει η Δοκιμασία Ασυλίας, ώστε ένας διαγωνιζόμενος να είναι ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, που ακολουθεί.