Ποιος παίκτης αποχώρησε οριστικά από το MasterChef και ποιον ήθελαν οι παίκτες να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Για την παραμονή στο παιχνίδι βρέθηκαν να μάχονται, το βράδυ της Παρασκευής, τρεις παίκτες της μπλε ομάδας. Και ποιοι ήτσν συτοί; Πρόκειται για τους Δημήτρη Ταϊρίδη, την Ελισάβετ Κοντοκώστα και την αρχηγό αυτής της εβδομάδας για τους Μπλε, Βασιλική Δροσάτου.

 

Ο Δημήτρης, η Βασιλική και η Ελισάβετ, μετά το τέλος άλλης μιας δύσκολης ψηφοφορίας, άφησαν πίσω τις όποιες διάφορες τους για να μπορέσουν να αποδώσουν, όσο καλύτερα γίνεται, στη Δοκιμασία Αποχώρησης, που τους περίμενε. Η συνταγή που έπρεπε να εκτελέσουν επιτυχώς, είχε την υπογραφή του Μιχάλη Κίκη.

Πρώτο βαθμολόγησαν το πιάτο του Δημήτρη οι chefs και στη συνέχεια της Βασιλικής. Στον εξώστη ανέβηκε ο πρώην αρχηγός της μπλε ομάδας κι έτσι το τελικό αποτέλεσμα θα διαμορφωνόταν με βάση τους βαθμούς που θα συγκέντρωνε η προσπάθεια της Ελισάβετ.

Σε ένα πιάτο αντιγραφής με πολλές, πολλές απαιτήσεις και οι τρεις παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά το πολυπόθητη εισιτήριο παραμονής στο MasterChef. Στο τέλος του επεισοδίου, όμως, ένας ή μία θα έπρεπε να αφήσει την ποδιά και να κλείσει για πάντα την πόρτα πίσω.

Masterchef: Το πιάτο της Ελισάβετ ήταν σχεδόν τέλειο!

 

Το πιάτο της Ελισάβετ πλησίασε πολύ το πρωτότυπο και απέσπασε 9άρια από τον Πάνο Ιωαννίδη, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον καλεσμένο chef και 8 από τον Σωτήρη Κοντιζά. Την υψηλότερη μέχρι στιγμής βαθμολογία στο φετινό MasterChef.

«Αν μου έλεγαν οτι το πιάτο το έφερε ο chef θα το πίστευα. Δεν έχω κανένα σχόλιο», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Έτσι, οι τρεις κριτές δυσκολεύτηκαν μα πήραν την μεγάλη απόφαση. Από το MasterChef, λοιπόν, αποχώρησε η Βασιλική Δροσάτου την οποία μάλλον δεν ευνόησε εκ των υστέρων η αρχηγία. «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την φιλοξενία όλο αυτό το διάστημα εδώ, σεφ. Έμαθα πράγματα και ελπίζω να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό το αντικείμενο περισσότερο» δήλωσε, μέσα σε όλα, η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

Οι περισσότεροι στον εξώστη, αξίζει να αναφερθεί, ήθελαν βεβαίως να αποχωρήσει από το MasterChef ο Δημήτρης Ταϊρίδης.