Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη και του Γρηγόρη από το MasterChef 2022, έφτασε η στιγμή να αναδειχθούν νέοι αρχηγοί τόσο για την ομάδα των «Μπλε» όσο και των «Κόκκινων».

Στην έναρξη μίας ακόμα ομαδικής δοκιμασίας, ο Πάνος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα της Ελπίδας που κέρδισε στο τελευταίο Τεστ Δημιουργικότητας.

Η παίκτρια θα μπορούσε να επιλέξει τον αρχηγό της ομάδας της, των «Κόκκινων», ή να ανταλλάξει κάποιον από τους συμπαίκτες της με της αντίπαλης ομάδας. Μετά από μια μικρή… σύσκεψη με την ομάδα της, η Ελπίδα αποφάσισε να μπει η ίδια αρχηγός της κόκκινης ομάδας, χωρίς να γίνει κάποια αλλαγή στις ομάδες.

Στη συνέχεια ο Πάνος Ιωαννίδης ζήτησε από τους «Μπλε» να ορίσουν τον δικό τους αρχηγό. Μετά από μια μικρή σύσκεψη η μπλε ομάδα επέλεξε για αρχηγό της τον Νικήτα.

Στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef 2022 στο Star, βρέθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπου επιβλέποντας τη διαδικασία ανάμεσα στις δύο ομάδες, πήρε και το… μεζεδάκι του.

 

Ο Μάριος από τους «Κόκκινους» του πρόσφερε μοσχαρόσουπα με χουρμά σε πιτάκι, με τον σεφ και κριτή να σχολιάζει στην αρχηγό της ομάδας, την Ελπίδα, ότι είναι σαν να τον… λάδωσαν.

Ο «Θείος Λεωνίδας» ρώτησε αν όλα πάνε καλά στη δοκιμασία. Απευθυνόμενος στην αντίπαλη ομάδα, αυτή των «Μπλε», είπε στον Νικήτα: «Από εκεί τον πήρα τον μεζέ μου», με τον αρχηγό να του απαντάει: «Έτσι σε καλοπιάνουν; Εγώ σου είπα ότι θα σε πάω για φαγητό!».

«Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτή η ιερή πράξη παρά η νίκη»

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήθελε κέρασμα κι από τους «Μπλε»

«Από εδώ τίποτα; Με άδεια χέρια θα φύγω;», ρώτησε με χιούμορ τον Νικήτα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον επίδοξο σεφ να του απαντάει ότι το καλό πράγμα θα το φάει μετά.